reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Ja też większość zakupów na allegro robię ;-)
Karolka bardzo lubi układać puzzle - takie do 20 elementów, w zasadzie te 20 elementowe są najatrakcyjniejsze... ale najpardziej lubi gry na iPadzie, obsługuje go lepiej niz ja, wie gdzie jaka gra jest, właczy sobie i gra :-D najcześciej włącza memory - i takie 30 elementowe nie stanowi żadnego problemu ;-)

reklama
Alexowi memo się podoba na razie tylko dlatego,że może pary układać i wybierać ,odwracanie kartoników go denerwuje:wściekła/y:, o te quarcetti to widzę,że włoskie ,więc poszukam tutaj.

Kupiłam Karolci na urodzinki TOMEK I PRZYJACIELE TORY i LOKOMOTYWA SUPER ZESTAW (1395809516) - Aukcje internetowe Allegro - okazała się ta kolejka super prezentem - ciuchcie jeżdżą przez pół dnia :-D a najlepsze było to, że jak przyszli na urodzinki Karolki kuzyni (11 i 10 lat), to przez dwie godziny się tym pociągiem bawili ;-) w związku z tym rozbudowujemy tory o zestaw Tomek i Przyjaciele STACJA KOLEJOWA 2010 Promocja (1426500722) - Aukcje internetowe Allegro ;-) a wszystko zaczęło się od tego, że Karolcia uwielbia bajkę - Stacyjkowo, może je oglądać w kółko :sorry2:

A mój Mati rozwalił swą ciuchcię Tomka :-:)baffled::sorry2:, pogubił kilka klocków, ciuchcia tylko jeszcze jeździ, nic nie miga, nic nie buczy, rzucał tym, no i jest po Tomku :-( A szkoda, bo fajne było.

Teraz za to uwielbia puzzle, też z Tomkiem, i nieźle mu idzie, a ma niestety tylko takie 20 elementowe, ale mu pomagam połowę, i resztę sam dokończy:tak::-).

A jeszcze na allegro chcę kupić te 4 gry z firmy granna, od 2 lat, myślę, że dzieciom się spodoba :tak:.

Izkab czy Tomek którego kupiłaś to są duże czy małe te pociągi??
Bo moja Malwina jest zakochana w Tomku - jak leciało na mini mini to jakby dziecka nie było. Dostała Tomka zestaw z torami figurkami i zwierzętami i są to duże figurki. ale nie mogę na allegro upolować tego. tomek został "zajeżdżony" ;)) my mamy takiego http://allegro.pl/thomas-tomek-i-przyjacie-zwierzaki-hit-i1425840301.html

Ostatnia edycja:
Pysia Filip też rozwalił Tomka. Dostał na urodziny, ale nie tego FP tylko jakiejś innej firmy. Ładnie się tym bawił, tomek jeździł non stop, no ale Młody dał mu radę. A szkoda...

A ja się wzięłam za poszukiwanie na allegro ubrań na wiosnę oczywiscie dla Filipa ;-)

reklama
Do góry