reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

100 LAT DLA BLANKI I ALEXA !

U nas memo można kupić również w księgarni i oczywiście każdym zabawkowym. Ja kupiłam dziś te z Biedronki kubusiowe bo bardzo ładne i tylko 15 zł. Któreś pójdą do dziadków.

reklama
Memo nam się średnio sprawdziło Za to zaskoczyły puzzle z Bobem i ta gra Dzień i noc Kuba potrafi już sam odwzorować z obraska te najprostrze układy taki do 3 czasami 4 elementów

dziękujemy za życzonka i sto lat dla Blani!
fajne są te gry,jakie jeszcze są dla dwulatkow dobre? lotto-nie wiem czy tu znajde i?

filipek jaki ma śliczny rowerek,Alex jeszcze w tym roku na 3kółkowcu będzie jezdził

u nas nie ma dużych marketów:sorry2: a w tych większych sklepach to nie ma zabawek w ogóle tylko raczej spożywcze rzeczy.
W księgarni w sumie nie parzyłam, ale najpierw jutro polecę do Biedronek bo są u nas dwie. Ale takie małe co "okrojony" towar jest zazwyczaj. Ale może cos znajdę.

Ania, no wlasnie Filip też ma taki na 3kółkach, no ale dziadki kupiły nowy;-)

Ostatnia edycja:
O! Dzięki za informację, przejdę się dziś do Biedronki, choć juz miałam nic nie kupować.... Ostatnio kupiłam Basi krzesełko uczydełko, mega zadowolona, nawet na drugi dzień jej się jeszcze nie znudziło:-D

Fajny rowerek Fifi ma :) Taki już dorosły :)) To nic, że jeszcze duży - poczeka :) Gorzej jakby dziadki kupili coś co już się nie przyda, a tak - super! :)

Klaudia dobry link dała - my z tej serii mamy Memo, Lotto i Puzzle. Póki co najlepiej wychodzi Lotto i Memo, z puzzlami gorzej ;)
My też kupiliśmy tę grę Dzień i Noc - ale zapomnieliśmy o niej! Miała być na urodzinki ale jakoś tak wyszło, że w końcu nie daliśmy :] hehe

No i u nas też w większych sklepach takich gier się nie dostanie - więc większość zakupów robię na Allegro ;)

reklama
Z GRANNA jest jeszcze np gra figuraki i patyczaki. Figurakami Ola lubi sie czasami bawić wg swoich zasad, kostke do gry schowałam bo w buzi ją mieliła. Potrafi ładnie dopasowywać kształty i stara sie równiutko układać na planszy ( co jest aż dziwne przy jej braku cierpliwości) Patyczaki na razie nie bardzo jej przypasiły a myślałam że będzie na odwrót !
Polubiła też mozaike - układanke Quercetti FantaColor Junior układanka od 2 lat (1393792575) - Aukcje internetowe Allegro Jednak tą kupiłam , bo disneyowska kosztuje drugie tyle.

Do góry