reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Marta też ma wózek, w którym bardzo chętnie wozi lalę lub misia, wkłada i wyjmuje rzeczy z koszyka pod siedziskiem wózka. Mamy najzwyklejszą, lekką(!), składaną oczywiście, spacerówkę- mała dostała ja na Wielkanoc, i od początku polubiła. Mieliśmy ją już ze sobą na wakacjach:-). Z tego co wiem, kupiona została w Biedronce, za ok.22zł.​

My też mamy ten najzwyklejszy z Biedronki:-) i Basia lubi w nim wozić lale i misie. Dlugo wozila po domku a teraz już wychodzimy na dwór i dzielnie sobie radzi, również po krawężnikach:-) także polecam.

Moja Laura też ma zwykłą parasolkę kupioną w Smyku, wozi w niej lalę i misie! Teraz już po ogrodzie jeździ

reklama
Do góry