reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
mam nadzieje ze sie sprawdza te rajstopki u Ciebie.. ja miałam dla Julki ale jakos nie przepadałam za nimi bo z butami był problem.. wieksze buty spadały z nóg gdy wierzgała a do mniejszych nie szło dobrze szłapy upchac a i nie wiem czy nie gniotły przez to mam teraz dla Juli kilka par po kuzynce ale tez z butami problem prze nie niestety
ale wzory sa super ja kupowałam takie z wzorkami na dupce dla Juliu a i młody ma takie tyle ze normalne

kupiłam kombinezon:
M_M NOWY 2cz. ZIMOWY KOMBINEZON GIRLS roz.11-80 (784818278) - Aukcje internetowe Allegro
jak przyjdzie to zobaczę co z tego będzie.

zdecydowała się na tańszy model, z uwagi na duże wydatki w ostatnich m-cach.

A i wziełam rajstopki z frottki:
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy, na zimę w sam raz do śmigania, szczególnie jak intensywnie raczkuje
kuleczka fajny ten kombinezon i wcale nie drogi ( w porównaniu z tym co jest w sklepach :szok: po 200zł koszmar) Kuleczka masz już go w domu czy wciąż czekasz na przesyłkę?
Jak go będziesz miała to daj znać czy naprawdę on nadaje się na zimę i mrozy czy jest taki na lekką zimę oki? ;-)

Rajstopki są do śmigania w domu, o butach na razie nie myślimy, bo do chodzenia jeszcze daleko. Lena intensywnie raczkuje i zdecydowanie lepiej śmiga w rajstopach niż w spodniach.

Anik jak tylko będę miała kombinezon dam znać, podejrzewam wtorek/środa.

Przyszedł nasz kombinezon...ma wszystko to co mi sie podoba...Miękki, wygodny, dobrze uszyty, super kolor i jest ((*&^%$#@$%$ za mały.....:dry: :dry: :dry: No i to by było na tyle...teraz sie już boje mu cokolwiek kupować przez allegro a muszę kupić kurtkę...A taki super jest buuuuuuuuuuuu

Przyszedł nasz kombinezon...ma wszystko to co mi sie podoba...Miękki, wygodny, dobrze uszyty, super kolor i jest ((*&^%$#@$%$ za mały.....:dry: :dry: :dry: No i to by było na tyle...teraz sie już boje mu cokolwiek kupować przez allegro a muszę kupić kurtkę...A taki super jest buuuuuuuuuuuu
adiva, nie ma możliwości wymiany na większy rozmiar u tego sprzedawcy?
A może sprobuj sprzedac-jest w dobrej cenie to nie powinno byc problemu, i kup taki sam większy?

Jest możliwośc-już do niego napisałam.Problem polega na tym że on wszystkie sprzedał i nie wiem czy będzie mial taki sam większy....Póki co czekam aż mi odpisze :-)

reklama
No tak, u nas sytuacja odwrotna - kombinezon przyszedl za duży :sorry: spodnie jeszcze pół biedy, ale rękawki od kurtki - na dwie Karolki :-D mogłybyśmy się wymienić, tylko nie wiem czy Piotruś byłby zadowolony z pięknego różu :-D

Do góry