reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Kurcze.....w sumie wiesz....Teraz to modny kolor dla facetów :-D :-D ;-)
Ja i Piotrek nie mielibyśmy nic przeciwko...ale tatus wystawił by mnie na noc na balkon :-D

W kurtkach też echo straszne...A ja nie chce nic na zime tylko jesien...Ehhh...

reklama
Do nas również dotarł kombinezon i jestem zadowolona i na szczescie rozmiar ok...kozaczki też już mamy..jeszcze tylko czapka do kupienia i rękawiczki ;-)

My mamy już cały komplecik tzn kombinezon, czapkę, szaliczek, kozaczki i rękawiczki. I kurcze powiem Wam, że w okolicy widzę już coraz więcej maluchów poubieranych w kombinezony i się sama zastanawiam kiedy zacząć Julkę w niego ubierać. Póki co ma jeszcze bardzo ciepłą kurtkę i nigdy na spacerze mi nie zmarzła, więc już sama głupieje :sorry:

jeśli Julka nie marznie to znaczy, że jest jej dobrze tak jak ją ubierasz i nie ma co kombinować ;-)
my nie mamy takiej typowej jesiennej kurteczki - bo mamy polarek, takiego misia no i kurtki zimowe - więc jak zrobiła się "zima" to małą ubrałam w zimówkę, ale teraz jak jest cieplej to misiek jej ubieram i jest ok ;-) do tego kocyk i ochraniacz na nóżki wózkowy jak zaśnie :tak:

Gościu kombinezon wymieni i to na taki sam kolor i model :-) bardzo sie ciesze...Musze teraz odesłać go...Dobrze że znowu ładne temperatury zapowiadają...

Black wydaje mi sie ,że troszke za wcześnie na kombinezon...Kurtka spodnie i rajstopki wystarczą...U nas w Opolu jest głupia moda na ubieranie lekko co sie kończy kolejkami w przychodniach...trzeba pamiętac że dzieciaczki siedzą w wózkach...No i chodzą też później takie dziwne zjawiska w kurtkach ala bolerko, a moja szmata do podłogi jest grubsza niż ta kurtka...Moja koleżanka tak potrafi całą zime przechodzić...

Ja wczoraj na mus kupiłam w sklepie osiedlowym kurtke dla Piotrka...Taką na przeczekanie jesieni - ni to za grube ni za cienkie w sam raz a kosztowała 45 zł więc nie majątek...No i moje dziecko sie wreszcie kapci doczekało..Z wozem strażackim :-D :-D...póki co nosi je po 30 minut dziennie bo wpada mi w dziki szał jak je ubieram, a jak pogina w nich po domu to mu sie jakoś dziwnie stópki wyginają...Musi sie z nimi obyć...

u nas też z allegro kombinezon za mały:-(nie wiemy, czy wymieniać, czy ten sprzedać i kupić nowy, jesze dwa razy pokrywać kosztu transportu- to kura wyjdzie, jakbym w firmowym sklepie kupowała:-(

reklama
Do góry