reklama
ten jest fany i dosyć polecany na forach
SUPER ŚPIWOREK ŚPIWÓR 3 W 1 POLAR 110cm 31 KOLR (774346128) - Aukcje internetowe Allegro
Chcę go kupić ale muszę sie upewnić czy pasuje do Mutsy!
SUPER ŚPIWOREK ŚPIWÓR 3 W 1 POLAR 110cm 31 KOLR (774346128) - Aukcje internetowe Allegro
Chcę go kupić ale muszę sie upewnić czy pasuje do Mutsy!
heheheheheh zmyliłas mnie tym rozmiarem Ja do wózka mam mutsy śpiworek. Pisałam o nim wcześniej na tym wątku z izkab.Dzięki Lucy22, tylko że mi chodziło o śpiworek taki do wózia ;-)
aga_q
TRZYNASTEGO :)
Kasiu fajny tylko nieodpinany w całosci a to sie przydaje... i wydaje mi sie ze mimo wszystko cieplejszy bedzie z owca w środku
no ja się coraz bardziej zastanawiam nad tym:
NOWY ŚPIWÓR do wózka z owczą wełną - 100 cm (747048777) - Aukcje internetowe Allegro
ma dwa zamki i owcę w środku.
Pisałam na polecam/odradzam Śpiworek przyszedł Jest bardzo ładnie uszyty wydaje sie wystarczajaco ciepły w środku jest milutki polar a na zewnątrz nieprzemakalna powłoka Przymierzyłam do wózka pasuje nieżle ma taki dodatkowy jakby kapturek ze sznureczkami i można go przywiazać do wózka Od tyłu są też takie taśmy antypoślizgowe Sam śpiwór jest dosyć duży myślę że spokojnie nam starczy i na przyszły rok Jest dość duży (długi) i chyba w tym roku Kluskowi nogi nie będą wystawać z dołu
reklama
poletka
Fanka BB :)
Dzięki, jakoś przeoczyłam na tamtym wątku a czekałam na tą opinię. Tylko teraz w sumie to nie wiem czy kupowaćPisałam na polecam/odradzam Śpiworek przyszedł Jest bardzo ładnie uszyty wydaje sie wystarczajaco ciepły w środku jest milutki polar a na zewnątrz nieprzemakalna powłoka Przymierzyłam do wózka pasuje nieżle ma taki dodatkowy jakby kapturek ze sznureczkami i można go przywiazać do wózka Od tyłu są też takie taśmy antypoślizgowe Sam śpiwór jest dosyć duży myślę że spokojnie nam starczy i na przyszły rok Jest dość duży (długi) i chyba w tym roku Kluskowi nogi nie będą wystawać z dołu