reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
mam nadzieje ze sie sprawdza te rajstopki u Ciebie.. ja miałam dla Julki ale jakos nie przepadałam za nimi bo z butami był problem.. wieksze buty spadały z nóg gdy wierzgała a do mniejszych nie szło dobrze szłapy upchac a i nie wiem czy nie gniotły przez to mam teraz dla Juli kilka par po kuzynce ale tez z butami problem prze nie niestety
ale wzory sa super ja kupowałam takie z wzorkami na dupce dla Juliu a i młody ma takie tyle ze normalne

kupiłam kombinezon:
M_M NOWY 2cz. ZIMOWY KOMBINEZON GIRLS roz.11-80 (784818278) - Aukcje internetowe Allegro
jak przyjdzie to zobaczę co z tego będzie.

zdecydowała się na tańszy model, z uwagi na duże wydatki w ostatnich m-cach.

A i wziełam rajstopki z frottki:
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy, na zimę w sam raz do śmigania, szczególnie jak intensywnie raczkuje
kuleczka fajny ten kombinezon i wcale nie drogi ( w porównaniu z tym co jest w sklepach :szok: po 200zł koszmar) Kuleczka masz już go w domu czy wciąż czekasz na przesyłkę?
Jak go będziesz miała to daj znać czy naprawdę on nadaje się na zimę i mrozy czy jest taki na lekką zimę oki? ;-)

Rajstopki są do śmigania w domu, o butach na razie nie myślimy, bo do chodzenia jeszcze daleko. Lena intensywnie raczkuje i zdecydowanie lepiej śmiga w rajstopach niż w spodniach.

Anik jak tylko będę miała kombinezon dam znać, podejrzewam wtorek/środa.

Przyszedł nasz kombinezon...ma wszystko to co mi sie podoba...Miękki, wygodny, dobrze uszyty, super kolor i jest ((*&^%$#@$%$ za mały.....:dry: :dry: :dry: No i to by było na tyle...teraz sie już boje mu cokolwiek kupować przez allegro a muszę kupić kurtkę...A taki super jest buuuuuuuuuuuu

Przyszedł nasz kombinezon...ma wszystko to co mi sie podoba...Miękki, wygodny, dobrze uszyty, super kolor i jest ((*&^%$#@$%$ za mały.....:dry: :dry: :dry: No i to by było na tyle...teraz sie już boje mu cokolwiek kupować przez allegro a muszę kupić kurtkę...A taki super jest buuuuuuuuuuuu
adiva, nie ma możliwości wymiany na większy rozmiar u tego sprzedawcy?
A może sprobuj sprzedac-jest w dobrej cenie to nie powinno byc problemu, i kup taki sam większy?

Jest możliwośc-już do niego napisałam.Problem polega na tym że on wszystkie sprzedał i nie wiem czy będzie mial taki sam większy....Póki co czekam aż mi odpisze :-)

reklama
No tak, u nas sytuacja odwrotna - kombinezon przyszedl za duży :sorry: spodnie jeszcze pół biedy, ale rękawki od kurtki - na dwie Karolki :-D mogłybyśmy się wymienić, tylko nie wiem czy Piotruś byłby zadowolony z pięknego różu :-D

Do góry