reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Pościele super też je ogladałam i bardzo podobaja mi sie te zielonkawe ale nie wiem czy z bocianem czy ślimakiem
Jutro ide na 4d wiec moze w środe zacznę zamawiać!!!

Mamjakty - a nie chciałaś przewijaka takiego który daje się na łożeczko bezpośrednio?? u nas był ok

reklama
Gość ma dobre komentarze co o czymś świadczy :) i można fajnie wszystko skompletować!
Super że komuś jeszcze się przyda ta stronka :)

A ja myślałam o czymś takim
~ 10-CZ POŚCIEL 90x120 MAMO-TATO + 2 GRATISY !! (429021201) - Aukcje internetowe Allegro
konkretnie bociany w zieleni...dokupię lampkę , przewijak i firaneczki i będzie pokoik prawie gotowy :)
Jejku, jakie te kompleciki są cudne :-)
A czy ktoś wie, czy dla dzieci ma jakieś znaczenie rozwojowe fakt, że ma kolorową i wzorzystą pościel? Poza przyjemnością rodziców patrzenia na słodkie łóżeczko? Bo mi się też strasznie podobają krateczki, ale właśnie nie wiem, czy misie lub bociany na poduszce mogą dziecku pomóc w rozwijaniu jakiś zdolności...

klaudia011 - dałaś mi do myślenia tą stronką:-) -naprawdę śliczne pościele-może się na którąś skuszę:tak:
8a03560805.png

I jeszcze kilka świeżo zakupionych rzeczy :tak:
1) pościel do łożeczka - Drewex - poduszka i kołderka z wypełnieniem, ochranicz, przybornik, przescieradło z falbanką - kolor beż/ecru

Załączniki

• pościel z przybornikiem.jpg
    pościel z przybornikiem.jpg
    87,1 KB · Wyświetleń: 37
Mamjakty - a nie chciałaś przewijaka takiego który daje się na łożeczko bezpośrednio?? u nas był ok

ten przewijak to w sumie taka nakładka jest i moja kuzynka miała go na komodzie, ale sądzę, że na łóżeczko też się nada - będę musiała zobaczyć - na razie nie mam łóżeczka to nie mam jak ;-)

a ta pościel śliczniusia, sie zakochałam :-)
kołyska też mi sie podoba :-D

reklama
I jeszcze kilka świeżo zakupionych rzeczy :tak:
1) pościel do łożeczka - Drewex - poduszka i kołderka z wypełnieniem, ochranicz, przybornik, przescieradło z falbanką - kolor beż/ecru

Kuleczka, ja mam identyczną pościel, ale 3 - elementową :-D:tak:. Kupiłam Natalce i jeszcze jedną z glucka i już dlatego żadnej nie kupię, bo mi starczy, no, może jeszcze dosłownie jedną, żeby mieć na zmianę, jak będę prać Naci, to jej na wymianę dam tą z glucka, a dla Juniora kupię też, żeby jak mu wypiorę, to coś innego dać :rofl2::-p:laugh2:.
A ja kupiłam dziś wypełnienie do pościeli na allegro i becik łososiowy. Nacia tez miała właśnie z drewexu, taki wzór jak pościel, ale się trochę wytarł w praniu, a poza tym chcę, żeby każdy bobas miał nowy becik tylko jego / jej.

Teraz doczytałam, że masz też taki becik i okrycie kąpielowe - ja tez dla naci kupiłam. I jeszcze taki beżowy kocyk - polecam, super wybór.

Oto link do becika i jeszcze u tego samego gościa wypełnienie. W sumie nawet taniej niż w sklepie, bo w sklepie za wypełnienie dałam 50zł, a becik też na allegro ostatnio kupiłam.
http://www.allegro.pl/item427234300_becik_rozek_z_falbana_i_kokarda.html

Ostatnia edycja:
Do góry