reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Ja słyszałam że chusty nie są właśnie dobre bo ograniczają swobodę ruchów dziecka i źle wypływają na bioderka.
To też zależy czy dziecko będzie lubiło być takie skulone moja Olcia nie lubiła nawet w rożku leżeć.

reklama
Mi to by sie chusta wiazana przydała przy Misiu jakos na wakacje, o ile mój pan i władca nie zmieni zdania i dalej będzie chciał cho raz pojechac na jakąś imprezę. No ale obawaiam się że zamiast tego bedzie siedział i dom wykańczał, żebyśmy już nastepne świeta spędzili w nim.

Dotarły do mnie juz pieluchy flanelowe. Miałam nie kupowac, ale zakochałam się we wzorku, a że zamawiałam już tetrowe, to dokupiłam sobie 2 :-). Na co tatus stwierdził, że to tez jego dzidzia i on tez ma fanaberie i zamówił tez 2 :-p. I dokupiłam posciele do wózka, jedną w wzorze mojej pieluchy, 2 w jego :-).

teraz ide buszowac za rzeczami dla Janka na zimę, bo już widze, ze nie polatam za miesiąc po sklepach, a nęża samego nie chcę wysyłac, zreszta on sie broni jak może ;-).

Ja narazie wstrztymuje sie od zakupow, mam mnóstwo ciuszkow, kojec i troche innych przydatnych rzeczy... Babcia zaoferowala sie zakupic lozeczko, materacyk, posciel wiec skoro nalega...:-)

Ja już w czwartek odebrałam wózek tylko coś mi się stało z kartą w aparacie i nie mogę zgrać zdjęc na kompa:(
Jak tylko to naprawię to wstawie zdjęcia pojazdu naszego synusia:)

Ja po dzisiejszym pobraniu krwi wykorzystalam to,ze wyszlam z domu( bo ostatnio nie chce mi sie wyjsc dalej, niz z psami do parku) i kupilam wkladki laktacyjne. Wole byc przygotowana, gdyby laktacja za wczesnie sie pojawila.

Załączniki

• kołyska.jpg
    kołyska.jpg
    97,7 KB · Wyświetleń: 26
Ten sprzedawca ma fajne przyborniki, na tych zdjęciach sa dobrze zrobione, a nie tak z byle którego kawałka. Myslałam by u niego kupic przybornik i komplet poscieli dla chłopaków, ale sama nie wiem. Chcę kupic długi ochraniacz, bo wiem, że u mnie sie sprawdzi (dotychczas używałam 3 krótszych i mam już tego dośc, wole jeden), ale też się jeszcze wacham, może dopadnę ładnego uzywanego...

reklama
Do góry