reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Pościele super też je ogladałam i bardzo podobaja mi sie te zielonkawe ale nie wiem czy z bocianem czy ślimakiem
Jutro ide na 4d wiec moze w środe zacznę zamawiać!!!

Mamjakty - a nie chciałaś przewijaka takiego który daje się na łożeczko bezpośrednio?? u nas był ok

reklama
Gość ma dobre komentarze co o czymś świadczy :) i można fajnie wszystko skompletować!
Super że komuś jeszcze się przyda ta stronka :)

A ja myślałam o czymś takim
~ 10-CZ POŚCIEL 90x120 MAMO-TATO + 2 GRATISY !! (429021201) - Aukcje internetowe Allegro
konkretnie bociany w zieleni...dokupię lampkę , przewijak i firaneczki i będzie pokoik prawie gotowy :)
Jejku, jakie te kompleciki są cudne :-)
A czy ktoś wie, czy dla dzieci ma jakieś znaczenie rozwojowe fakt, że ma kolorową i wzorzystą pościel? Poza przyjemnością rodziców patrzenia na słodkie łóżeczko? Bo mi się też strasznie podobają krateczki, ale właśnie nie wiem, czy misie lub bociany na poduszce mogą dziecku pomóc w rozwijaniu jakiś zdolności...

klaudia011 - dałaś mi do myślenia tą stronką:-) -naprawdę śliczne pościele-może się na którąś skuszę:tak:
8a03560805.png

I jeszcze kilka świeżo zakupionych rzeczy :tak:
1) pościel do łożeczka - Drewex - poduszka i kołderka z wypełnieniem, ochranicz, przybornik, przescieradło z falbanką - kolor beż/ecru

Załączniki

• pościel z przybornikiem.jpg
    pościel z przybornikiem.jpg
    87,1 KB · Wyświetleń: 39
Mamjakty - a nie chciałaś przewijaka takiego który daje się na łożeczko bezpośrednio?? u nas był ok

ten przewijak to w sumie taka nakładka jest i moja kuzynka miała go na komodzie, ale sądzę, że na łóżeczko też się nada - będę musiała zobaczyć - na razie nie mam łóżeczka to nie mam jak ;-)

a ta pościel śliczniusia, sie zakochałam :-)
kołyska też mi sie podoba :-D

reklama
I jeszcze kilka świeżo zakupionych rzeczy :tak:
1) pościel do łożeczka - Drewex - poduszka i kołderka z wypełnieniem, ochranicz, przybornik, przescieradło z falbanką - kolor beż/ecru

Kuleczka, ja mam identyczną pościel, ale 3 - elementową :-D:tak:. Kupiłam Natalce i jeszcze jedną z glucka i już dlatego żadnej nie kupię, bo mi starczy, no, może jeszcze dosłownie jedną, żeby mieć na zmianę, jak będę prać Naci, to jej na wymianę dam tą z glucka, a dla Juniora kupię też, żeby jak mu wypiorę, to coś innego dać :rofl2::-p:laugh2:.
A ja kupiłam dziś wypełnienie do pościeli na allegro i becik łososiowy. Nacia tez miała właśnie z drewexu, taki wzór jak pościel, ale się trochę wytarł w praniu, a poza tym chcę, żeby każdy bobas miał nowy becik tylko jego / jej.

Teraz doczytałam, że masz też taki becik i okrycie kąpielowe - ja tez dla naci kupiłam. I jeszcze taki beżowy kocyk - polecam, super wybór.

Oto link do becika i jeszcze u tego samego gościa wypełnienie. W sumie nawet taniej niż w sklepie, bo w sklepie za wypełnienie dałam 50zł, a becik też na allegro ostatnio kupiłam.
http://www.allegro.pl/item427234300_becik_rozek_z_falbana_i_kokarda.html

Ostatnia edycja:
Do góry