reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

OJ co do przeciwwskazań do wzorzystych poszewek to ja nie mam pojęcia..nic na ten temat nie słyszałam...chyba najważniejsze zeby dla Maluszka wygodne to było..
Raczej myślałam w drugą stronę. Ponoć pokój dla malucha powinien być kolorowy, wtedy lepiej się rozwija i wzrok i zdolność koncentracji (dzidzi trenuje ogniskowanie wzroku na kształtach określonego koloru). Więc może pościel w różnokolorowe zwierzaki też tak działa? A z drugiej strony do spania to lepiej dziecka nie absorbować nadmiarem wrażeń, więc już nie wiem, co lepiej :)

reklama
Aniu,

wszystko kupilam u jednej osoby:
!!Pięęękna pościel 9-el. MIŚ !!! (427024312) - Aukcje internetowe Allegro
podaję przykładowy link z aukcji.

Twoje mebelki są śliczne :-) Cały ten komplet z misiem na chmurce jest również dostępny w kolorze niebieskim. Ceny są atrakcyjne i ciesze się że każdą rzecz można kupić osobno, bo nie chcialam kompletu z baldachimem (posłuchałam waszych rad - pranie, prasowania itp)
Celinka bardzo słodkie zakupy ;-)

Dzięki waszym opinią i wymianie zdań, zakupy są o wiele łatwiejsze - bo w końcu wiem czego słuchać. Całe szczęście ży żyjemy w dobie internetu ;-)

Oczywiście czekam na kolejne fotki "zakupowych szaleństw" mamuś, które się dopiero rozkręcą ;-)

reklama
Do góry