reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

Celinko dzięki za adres stronki, potem zajrzę.
Kluliczku poszłam za twoją radą kupiłam w ciuchlandii jeansy (angielski rozm.20) i tak cholera zabrakło 2cm żeby sie dopiąć, ale to co, opierdaczę cały pas i wszyję ściągacz.
Melulu gratulacje!! ja dopiero około 18 będę miała usg, już nie mogę się doczekać.

reklama
Celinko śliczne zakupy. Chyba tez poszukam takiego kocyka, wdaje sie bardzo funkcjonalny.Co do kolorów to tez sie zgadzam ze chłopczyk w różowym nie za bardzo może wyglodać. Ja jednak kupje i dla chłopca i dla dziewcznki ubranka poniewarz moja szwagierka bedzie miała dziewcznkę więc wrazie czego podaruje jej pare ciuszków:)

Dziewczynki tu też Was zapytam czy któraś z Was ma małego alergika w domciu?
Szukam nawilżacza do powietrza z fukcją oczyszczania powietrza. Jeśli wiecie coś na ten temat będę wdzieczna za podpowiedzi - jestem kompletnie zielona w tym temacie a moja 1,5 roczna chrześnica jest uczulona na niewiadomo jeszcze co i ciągle bidulka ma zawalone górne drogo oddechowe :(

Mój siostrzeniec jest alergikiem ale to już prawie mężczyzna a kiedyś nie były ogólnodostępne takie cuda..więc nie pomogę:sorry2:Ja wczoraj kupiłam sobie krem na rozstępy Pharmaceris-zobaczymy czy coś zdziała..a dla dzidzi widziałam fajowe butelki i laktator TommeeTippee - troche drogi sprzęt,butle mają dość designerski krztałt a'la Avent -ale co tam chyba się skuszę, musze tylko coś dzisiaj znależć o nich na necie może ktoś już korzystał z tej firmy??
a64a424a92.png

Wczoraj wysłałam już listę mebli i pościeli do Glucka (do poznańskiego salonu, ponieważ w szczecinie mają tylko pkt. sprzedaży) z prośbą o ofertę , iokazało się że na całości wychodzi o 1000 zł taniej niż w szczecińskim pkt. sprzedaży czy sklepach internetowych także z transportem z poznania będę o jakieś 600 zł do prozdu , we wtorek po USG będę składać zamówienie .:-):-)
Już się nie mogę doczekać.

Lekarz , który mnie prowadzi jest Polakiem ale pracuje(jest ordynatorem) w Passewalku i z tego względu będę rodzić prywatnie tam , warunki mają super i w sumie ceny nie wygórowane , w innym wypadku chyba bym rodziła w Policach bo wszyscy sobie chwalą.
A ty gdzie planujesz poród??

reklama
Ja jeszcze nic nie kupuje dla maluszka. Mój maż przytargał jedynie śliczny polarek. I mysle ze na początek za wiele nie będę musiał kupić. Łóżeczko dostaje w spadku, pościel itp. obiecali rodzice. Ciuszków mam sporo, spadkowe z Niemiec które sobie przywiozłam i czekały. Mam tez sterylizator do butelek ( ciekawe czy go użyje) , 3 foteliki samochodowe na różny wiek. A na dodatek to pierwszy wnuczek w rodzinie i w mojej i męża, wiec dziadkowie już głupieją. Musze jedynie kupić wózek, wanienkę i przewijak i z pewnością milion drobiazgów. Na razie powoli kupuje rzeczy dla mnie do szpitala, choć i tak trzęsą mi sie ręce na działach dziecięcych.

Do góry