reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

A ja nic na siebie nie mogę znaleźć, kawał baby jestem i rozmiary które podają to wszystko zbyt małe dla mnie. Największy widziałam 50 a ja przed ciążą nosiłam 46:zawstydzona/y: a już przybyło mi 10kg

reklama
Kuleczka takie rzeczy, jak ten zakiet, do ktorego link podalas trzeba na sobie przymierzyc.Ja takich przymierzalam chyba z 10 i dopiero w tym ostatnim dobrze wygladalam i go wzielam. Musi miec dobry fason.
Elka ja mam ten sam problem, ale jakos daje rade.Po prostu trzeba po wielu sklepach pochodzic i cos sie znajdzie :-)http://fiu-fiu.pl/info_pages.php?pages_id=5 Polecam te stronke. Sa tam fajne rzeczy i spore rozmiary tez. Zamowilam stamtad 2 spodnice i jestem z nich bardzo zadowolona.

A ja dzisiaj po raz pierwszy połaziłam sobie po Smyku i chociaż nic nie kupiłam, to powoli zaczynam się rozczulać nad malusieńkimi ubrankami :-):-)
A za chwilę na USG, trzymajcie kciuki!!!!!

Szczerze mam nadzieję, że to co zamówiłam wysyłkowo będzie pasowało ;-) Udało mi się taże zalicytować żakiecik "grzybek" i wygrałam aukcję za 33 zł, a teraz widzę że jest za 55 zł :-( A fajnie wygląda na bluzkach bawielaniach z długim rękawem: ASt*NEW LOOK *Żakiecik GRZYBEK krótki rękawek M (423661818) - Aukcje internetowe Allegro
Koleżanka mi przyniosła prawie identyczna tyko rękawy 3/4 zapinana na 3 guziki obszywane materiałem. Firma Camaieu z 100% BAWEŁNY. Niestety dla mnie za mała . Kolezanka chciała za nią 30zł

ja właśnie patrzyłam sobie na tę stronkę, co kuleczka podała - fajne rzeczy, ale szkoda, że np wymiarów nie ma podanych - trochę bałabym się tak kupić. Sporo rzeczy kupuję na allegro, niby też w ciemno, ale tam zazwyczaj podają wymiary oprócz rozmiarów - bo wiadomo, rozmiar rozmiarowi nie równy :)
melulu - powodzenia i daj znać jak będziesz po :))

Szukajcie też ciuszków na allegro-można coś ciekawego wylicytować.Ja zakupiłam sukienkę za 5 zł:-)Też mam problem z ubrankami,bo jestem bardzo wysoka i przed ciążą miałam problem z zakupami,a co dopiero teraz.Melulugratuluję Córci!!!

Melulu -gratuluje córuni :-) Ja mam usg dopiero za trzy tygodnie ......:-(
8a03560805.png

reklama
Dzięki, dzięki Dziewczyny! :)))
To takie fajne - po pierwsze mieć znowu pewność, że wszystko jest ok., a po drugie że Mała pokazała, co ona zacz :)))

Naprawdę to jest dla mnie cudowny tydzień - wczoraj "zarobiłam" sporo kasy, bo nam sąd w przyspieszonym trybie założył hipotekę na nowe mieszkanie, dzisiaj takie dobre USG, a jutro jeszcze w końcu podpisujemy u notariusza umowę sprzedaży starego mieszkania, a sprzedajemy je już od maja... Same dobre wieści :)))

Do góry