Elka2808
Zadomowiona(y)
A ja nic na siebie nie mogę znaleźć, kawał baby jestem i rozmiary które podają to wszystko zbyt małe dla mnie. Największy widziałam 50 a ja przed ciążą nosiłam 46 a już przybyło mi 10kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koleżanka mi przyniosła prawie identyczna tyko rękawy 3/4 zapinana na 3 guziki obszywane materiałem. Firma Camaieu z 100% BAWEŁNY. Niestety dla mnie za mała . Kolezanka chciała za nią 30złSzczerze mam nadzieję, że to co zamówiłam wysyłkowo będzie pasowało ;-) Udało mi się taże zalicytować żakiecik "grzybek" i wygrałam aukcję za 33 zł, a teraz widzę że jest za 55 zł :-( A fajnie wygląda na bluzkach bawielaniach z długim rękawem: ASt*NEW LOOK *Żakiecik GRZYBEK krótki rękawek M (423661818) - Aukcje internetowe Allegro
Już :-) Będziemy mieć córcię!!!! Więcej na wątku z USG (fotki naszych pociech) :-)melulu - powodzenia i daj znać jak będziesz po )