reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy styczniówek 2009

A ja nic na siebie nie mogę znaleźć, kawał baby jestem i rozmiary które podają to wszystko zbyt małe dla mnie. Największy widziałam 50 a ja przed ciążą nosiłam 46:zawstydzona/y: a już przybyło mi 10kg

Taaa, 46, taki ładny mały rozmiar. Jak ja bym chciała nosi 46 :-(. Ale co tam, radzę sobie. Najwiekszy problem teraz to spodnie. A ciuchy kupuje sobie w ciuchlandzie lub na allegro. Korzystam z tego, ze moge eksponowac duzy brzuch i dzieki temu nawet ciuszki troche za obcisłe sa super. Tylko musze pilnowa zeby zadka sobie nie za duzo oglada w lustrze bo zaraz depresja mnie strzela :baffled:. Ale za to jakie ładne rzezczy teraz mam niektóre, szkoda ze po styczniu bedę musiała je odstawi, bo w zanik brzycha nie wierzę :-p.
A co do rozmiaru, to powiem ci cichutko ze oscyluje pomiedzy 50 a 54, w zaleznosci od ciucha.

No i ostatnio kupiłam sobie ptrzesliczną bluzeczkę, strasznie jestem zadowolona :-).

reklama
ja właśnie poszukuje teraz jakichś bluzeczek z długi rękawem, bo nawet nie mam w czym chodzić :-( a u nas w mieście nawet nie ma takich sklepów :wściekła/y: trza jechać dalej, ale w czwartek jedziemy na to usg to chyba już tam na weekend zostaniemy, to może pochodzę po sklepach :-)

Moje dzisiejsze zakupy. najbardziej jestem zadowolona z kocyka, ktory moze byc rozlozony jak normalny kocyk, moze byc tez zasuniety na suwak i dodatkowo przez zapiecie napow mozna zrobic dla malenstwa miejsce na raczki i kapturek :-)

Załączniki

• body 1.JPG
    body 1.JPG
    19 KB · Wyświetleń: 40
  • body 2.JPG
    body 2.JPG
    18,5 KB · Wyświetleń: 34
  • kocyk 1.JPG
    kocyk 1.JPG
    12,3 KB · Wyświetleń: 45
  • kocyk 2.JPG
    kocyk 2.JPG
    12,9 KB · Wyświetleń: 42
  • spioszki.JPG
    spioszki.JPG
    20,6 KB · Wyświetleń: 37
Melulu gratuluje wszystkiego dobrego i dalszych szczesliwosci zycze....

Celinka sliczne zakupki, widze ze bardziej na chlopca sie czujesz:tak::-p:happy:

Celinka super zakupy!! też mam taki kocyk (jeden zkilku- prezenty:)) ale żeby tak malucha zapakować to trochę poczekamy:-)

Julka 3,5 miesiąca

Załączniki

• 11111111.JPG
    11111111.JPG
    40,7 KB · Wyświetleń: 35
Celinka - śliczne zakupy :-) a powiem szczerze, że takiego kocyka jeszcze nie spotkałam - a bardzo fajny :biggrin2: ja już wcześniej wspominałam, że praktycznie dla niemowlaka nic nie muszę kupować, bo podostawałam dużo ubranek - bardzo dużo mam tych bodów właśnie, zastanawiałam się jak się ich używa :unsure: czy na nie zakłada się spodenki? śpiochy? a co z tymi kaftanikami? bo jak body mają długi rękaw, to można jeszcze założyć na to kaftanik? czy to już za dużo? zielona w tym jestem :zawstydzona/y::eek:

reklama
Body to bielizna jak podkoszulka. Pierwsza warstwa. latem moze robic za bluzeczke albo czasem za kompletny stroj ;-)

Do góry