Moja znajoma też wychodziła z dzieciaczkiem od razu na spacery, zaraz po wyjściu ze szpitala i tak jest zahartowane, że ani razu nie chorowało, a aktualnie ma 3 latka, także nie ma co się rozczulać nad zaleceniami myślę, a z resztą instynkt macierzyński pewnie sam nam podpowie co najlepsze pozdrawiam
reklama
Monia_
Aktywna w BB
O jak mnie zaczęły kusić ubranka dzidziusiowe...Tymbardziej,że kupiłam na allegro ciążową sukienkę i dostałam gratis w postaci śpioszek dla Małej:-)
My dzisiaj zamowilismy lozeczko i komode. Maja nam je przyslac we wrzesniu :-)
W ofercie pościel niemowlęca i pościel dziecięca oraz mebelki dla dzieci, łóżeczko i łóżeczka dziecięce. rodzaj Duet Teddies :-)
W ofercie pościel niemowlęca i pościel dziecięca oraz mebelki dla dzieci, łóżeczko i łóżeczka dziecięce. rodzaj Duet Teddies :-)
ania.falko
Entuzjast(k)a
My dzisiaj zamowilismy lozeczko i komode. Maja nam je przyslac we wrzesniu :-)
Celinko,a moglabys mi zdradzic cene? no i czy lozeczko jest z materacem?
gemini_bb
Zadomowiona(y)
Celinka - Twoje zakupy - mniam Pościel jest prześliczna! Czy na tej stronie są ceny, czy ja może jakaś ślepawa jestem?
Cena lozeczka to 600zl, a komody cos kolo 1000. Facet ze sklepu ma do mnie jutro dzwonic,zeby podac mi dokladne ceny, bo ma u producenta sprawdzic,czy ten cennik jest aktualny. Niestety materac trzeba dokupic.
Gemini co do cen trzeba wyslac maila z zapytaniem ( jest taka opcja w prawym gornym rogu strony, na ktorej oglada sie mebelki) albo pojechac do sklepu, gdzie te mebelki sa sprzedawane...w Wawie to Blue City. Sklep chyba nazywa sie Dziecko lub Baby Collection.
Dzisiaj ogladalismy jeszcze wozki i foteliki samochodowe, ale z tym zakupem bedziemy sie musieli jeszcze z 2 miesiace wstrzymac- troche kasy musimy odlozyc :-)
Gemini co do cen trzeba wyslac maila z zapytaniem ( jest taka opcja w prawym gornym rogu strony, na ktorej oglada sie mebelki) albo pojechac do sklepu, gdzie te mebelki sa sprzedawane...w Wawie to Blue City. Sklep chyba nazywa sie Dziecko lub Baby Collection.
Dzisiaj ogladalismy jeszcze wozki i foteliki samochodowe, ale z tym zakupem bedziemy sie musieli jeszcze z 2 miesiace wstrzymac- troche kasy musimy odlozyc :-)
gemini_bb
Zadomowiona(y)
Właśnie,dobrze że mamy jeszcze trochę czasu to przynajmniej wydatki można jakoś rozsądnie zaplanować...
reklama