reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Moze moje drugie dziecko bedzie mialo tez lepszy gust i balkon sie spodoba. Srednio fajnie popierdzielac z wozkiem 3 - 4 godziny. I miec swiadomosc ze jeszcze w domu trzeba cos zrobic...

zakupowe szleństwo widzę rozpoczęte, ja z niecierpliowścią czekam, na wiadomośc że noszę dziewczynkę i zacznę szaleć, ale póki nie wiem to sporo ciuchów mam szczególnie że wśród znajomych sami chłopcy ;-) czekam na przełamanie tej męskiej passy :-)

Moze moje drugie dziecko bedzie mialo tez lepszy gust i balkon sie spodoba. Srednio fajnie popierdzielac z wozkiem 3 - 4 godziny. I miec swiadomosc ze jeszcze w domu trzeba cos zrobic...

Ja tam uwielbiałam długie spacery z wózkiem :)) Młody je przesypiał a ja mogłam czytać na swiezym powietrzu :)))

Teraz już nie będzie tak dobrze bo będzie starszak do pilnowania ;-)

A ja dziś odebrałam przewijak i rożek z allegro :-) Poczta TYM RAZEM nie zawiodła (czekałam tylko dwa dni), ale może to dlatego, że paczka z Wawy ?? Ostatnio w ogóle mam manię na allegro, kupiłam tam już śpioszki, kaftaniki, szlafroczek i staniki do karmienia oraz laktator. A to pewnie koniec nie będzie :tak: Kiedyś nie wyobrażałam sobie, że będę kupować coś używanego, ale teraz zdaję sobie sprawę, że kasę lepiej zachować na inne rzeczy.

Ja tam uwielbiałam długie spacery z wózkiem :)) Młody je przesypiał a ja mogłam czytać na swiezym powietrzu :)))

Teraz już nie będzie tak dobrze bo będzie starszak do pilnowania ;-)

Moj sie urodzil w pazdzierniku wiec spacerowalam zima przez zaspy sniegu, hehe. Srednia pora na czytanie na ławce. Z reszta mialam ostrogi na pietach po ciazy i ze stanie mialam problemy a co dopiero z lataniem. A mimo to bylam dzielna every day. Moze dlatego wspominam to jako udreke, hehe.

Teraz jak sie czeka to sie z utesknieniem mysli o tych spacerkach. Zobaczymy jak bedzie w realu.. A Michas bedzie dalej chodzil do przedszkola wiec bede walczyc z jednym.. ;)

Oj, widzę ze juz zaczyna się u nas pojawiac uzaleznienie od alegro :-p.

Ja czekam ze wszystkim do 1 wrzesnia, no może wczesniej odbiorę łóżeczko, a tak to nawet to co mam nie poprane leży.

Ja nie lubiłam spacerów, po porodzie ciężko mi się chodziło, bo biodra mi sie schodziły i było to bolesne :-/. Wolałam pochodzi po ogródku i posiedzie w cieniu pod drzewkami, ale z Misiowym się nie da, bo ogródka już nie będzie :-(.

Ja też uwielbiałam z małą chodzić na spacerki. Jak urodziłam w kwietniu to po 2 dniach wyszliśmy na pierwszy spacer. Jak już nogi dawały o sobie znać to siadałam na ławce. Teraz będą bliższe spacerki koło domu a wiosną i latem to plac zabaw żeby Olka się wyszalała. Moja też od przyszłego września idzie do przedszkola o ile się dostanie a jakby co to z rok może ze mną jeszcze posiedzieć.

reklama
Do góry