reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Marylion ja nie bede uzywac plynu do plukania. Material, z ktorego sa wykonane urbanka dla dzieci jest tak milutki, ze wg mnie nie trzeba tego dodatkowo zmiekczac. Lepiej uzywac jak najmniej chemii.

reklama
Wczoraj kupilismy materac do lozeczka. Nasza tresowana kotka ocenila,ze jest bardzo wygodny. Spi na nim bez przerwy :-D

Załączniki

• kitka.JPG
    kitka.JPG
    22,9 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC00591.JPG
    DSC00591.JPG
    555,7 KB · Wyświetleń: 36
dziewczyny cały czas czytam o materacach kokosowych czy gryczanych a myślicie o materacach dopasowujacych się do sylwetki.
BABY DE LUX - pokrowiec z tkaniny bawełnianej z atestem EKO – Tex Standard 100, pikowany włóknem klimatyzującym, zdejmowalny z możliwością prania w temperaturze do 60 stopni, • wkład wykonany z pianki o wysokiej elastyczności łączonej jednostronnie z pianką termoelastyczną z atestem PZH - inteligentne dopasowanie, • materac do użytku jednostronnego, • przeznaczony dla dzieci od pierwszych dni życia, • wysokość materaca ok. 10 cm .

Jest oczywiście większy wybór:
http://www.materace.pl/oferta/materace_kolekcja_relaks_1/materace_dzieciece

celinka a jaki kupiliście? kokosowy, gryczany.................???
Kokos-pianka-kokos. Gryczany odradzila mi sprzedawczyni. W tym sklepie, gdzie kupowalismy wg mnie znaja sie na tym,co sprzedaja( do tej pory zawsze mi dobrze doradzali), wiec im ufam. Powiedziala, kokos- pianka jest najlepszy. Gryczany tez mialam w rekach i jakos mnie zniechecil.

co do prania to ja bede uzywać dodatkowo płynu z jelpa (sprawdziłam poprzednio) bo moim zdaniem mimo zmiekczaczy w proszkach to i tak ubranka sa takie lekko skrzypiace szczególnie te zmisia czy wełniane Zreszta ja nawet do naszego prania mimo proszku 2+1 zawsze dodaje płyn bo nie lubie twardych ubran a po samym proszku one są takie niestety moim zdaniem

Fakt co spęzyny to spręzyny ale kokosowo gryczany też lest polecany i taki mam pianowe i same kokosowe zupełnie do mnie nie przemawiają (naogladałam sie ich gdy szykałam materaca na działke a tam na wsi tylko tajie były)

ogladałam kiedyś program i pan rechabilitant dziecięcy polecał materac latexowy ale dla mnie to troche gumiaste mimo ze nigy mikroszczeliny przepuszczające. Nie zdecydowałam sie na taki gdy szukałam materaca do łóżka duzego dla JUlki Poza tym cena była raz taka jak spręzynowo kokosowo i coś tam jescze:-)

reklama
Do góry