reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

Kasia- moja ma stope 14 cm
Klaudia- mi też sie bardzo Ticho podoba i samą kurteczke miałam kupić ale tak sie zastanawiałam czy ją brać że w końcu poszła do kogoś innego :)
Kuleczka- Mam pilne pytanie do Ciebie bo widziałam że kupiłaś czapeczke z rekawiczkami i upatrzyłam podobną tylko nie wim czy brać na 1-2 latka czy większą ? jaką masz ? Sprzedawcy mi doradzają żeby kupić tą na 3-4 latka :szok: bo w tym roku są jakieś małe te 1-2. Ta moja 1-2 ma głębokości 16 cm to faktycznie jakoś mało :baffled: W sklepie Next ich w ogóle nie było
mamjakty- Bartek Sympatex za 104zł wygrane, stan idealny i faktycznie wyglądają na nówki , na dole jest opis co to ten sympatex BARTEK�- oddychające buciki, obuwie dziecięce

Załączniki

• 1260732051_1.jpg
    1260732051_1.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Ah te rozmiarówki bucików....;-) Piotrek w każdej firmie ma inne :-) Dlugość stópki 15 cm....kapcie 23 a kozaki 25...ale kozaki zostały świadomie wieksze wzięte bo a- musze liczyc sie z tym, że jak nam przyjdzie jechac w -25 stopniach to na rajstopki pójdą skarpetki....no i b- one są mocno ocieplane więc to też już inaczej....Mlody w nich chodził cały dzien i nie pozwalał sobie zdjąć wiec są ok ;-) Ale szukam jeszcze jednej pary....takiej do zajechania na spacerach bo te są tak ładne, że zostawie je na wazniejsze okazje :-) :-)

A kombinezon mamy 98 :-) Za to spodnie ocieplane sztruksowe musiałam kupić na 104 :-D :-D Bo w 98 brzucholek mu sie nie mieścił :-) A nogawki i tak mozna podwinąć :-)

Ja o prezentach nie musze myśleć.....jedyne co to coś dla młodego wybiorę....ale z nim nie ma problemu :-)

Kupinosia - bardzo ładne kozaczki, z bartka my mielimy tylko sandałki, ale ja byłam z nich bardzo zadowolona.
adiva fotki wklejaj i pochwal się zakupami :)
Rozmiar niezły macie u nas 92 jest jeszcze za duże!!:sorry:

co do tchibo to w sklepie nowy kombinezon spodnie +kurtka kosztuje 179zł , a na allegro widziałam że używanych aukcje kończyły sie ponad 150zł :szok: noo obłęd!!

a i dla siebie udało mi sie kupić kurtkę...jestem zadowolona :-)

To na Allegro nowe ponad 200 zeta te kombinezony! To myślałam, że w sklepie droższe są, a tu proszę :|
Kupinosia - buciki fajne :)

Ja sobie buciki zimowe kupiłam, takie jak chciałam :))
o takie:

Załączniki

• NIK.jpg
    NIK.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 30
Ja " buciara " nie jestem z czego małż sie cieszy :-D Nosze jedne aż do zdarcia. W lutym czy w marcu kupiłam niemieckie marco tozzi wysokie kozaki i bardzo jestem z nich zadowolona.
a to była kurteczka tchibo którą odpusciłam (ta z rękawiczkami) i troche żałuje , a na nastepnej fotce jest coś nawet podobnego ale ... tchibo ładniejsza :-) Próżna sie robie :baffled: :zawstydzona/y: fatalnie

Załączniki

• 1212763231.jpg
    1212763231.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 28
  • BIELSZ~1.JPG
    BIELSZ~1.JPG
    59,6 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Ja w końcu kupiłam z C&A fioletowy kombinezon za 79zł, do tego jeszcze czapke pod kolor. Będzie jej pasowało do bucików fioletowych na zimę:-)
Nie przejmuj się kupinosia, ja też się próżna zrobiłam, u mnie to od siedzenia w domu;-)
Madziu też mam nadzieje, że wiele rzeczy będzie na dwoje więc bardziej się opłaca, szkoda tylko, że tak dużo Basia ma różowych ciuszków, bo coś czuję że chłopak teraz będzie.

Do góry