reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Gry fajne bo mamy z tej serii kilka - kupwane w markecie
co do ksiazeczek to u nas ich duzo typu pan kotek, pomidor czarna krowa krówka ślicznotka czy leń -w twardych oprawkach kazda osobna i do tego tania za 2,5 kupowane w wiekszosci nad morzem w namiocie z tania ksiazkaą

polecem Julia uwielbiała i młody tez ma juz swoje ulubione... zreszta u nas rytuał czytania od malenkiego .. Przed snem obowiazkowo bajeczka

A ja jestem bardzo zadowolona bo kupiłam córci kozaczki z Ecco:
Dziecięce > Niemowlęce > TRACK UNO - ecco.com - Polska
i w dodatku w dobrej cenie, bo wszędzie kosztują 249zł a mi się udało znależć za 179zł przecenione bo z zeszłorocznej kolekcji. Pani powiedziała, że niczym oprócz koloru się nie różnią i akurat został tylko rozmiar 25!

Miałam w pamięci słowa Madzi, że na ciuchach można oszczędzać , ale nie na butach:-).

Magdalen własnie takie mam po młodej dla krzysia az 2 pary
Julka ma teraz podobne ale fioletowe i troche inne przody... W ecco sa super kozaczki dla dziewczynek takie do sukiennki Julka niestety do przejciowych ledwo wchodzi wiec na wiosne musimy nowe kupic

Przewaliłam z tone butów na allegro i kupiłam w końcu Bartki nr 25. Ola nie pozwoliła ich sobie zdjąć. Są 2 cm większe niż stopa i nie wiem czy nie będę musiała kupić jeszcze jakieś nr mniejsze a te będą na później.

Kupinosia - ja mam Ecoo 23 i są tak ok 1,5-2 cm większe no i dokupiłam te Geoxy mniejsze - rozmiar 22. A dlatego je kupiłam, bo Oli w tych Ecco nie za dobrze się chodziło, tak potykała się o nic - może musiałaby do nich przywyknąć, a może właśnie to, że za duże są były przyczyną tego, że tak chodzi w nich - nie wiem. Kupiłam mniejsze i mam nadzieję, że w nich lepiej będzie jej się chodziło.. Tyle, że Geoxów nie miałam jeszcze i nie wiem jaka jest tam rozmiarówka - niby w aukcji jest podana długość wkładki, tyle że co Sprzedający to inne długości ma wypisane i bądź tu mądry :|
A Ty jakie te Bartki kupiłaś? :)

Super te butki z ecco... może takie kupię małej! Moja ma 24 z Gufo i na razie też duże są o jakiś 1,5 cm.
A ile cm mają stópki waszych dzieci? Moja ma 14,5 cm.

Dziewczyny świetne zakupy!

Filip ma stópkę 14cm
właśnie my kupiliśmy półbuty 24 i są sporo za duże...Młody w nich nie umie chodzić...więc wymieniłam je na 23...
Kozaki mamy mieć z ecco z zeszłej kolekcji takie niebieskie ze śnieżynkami..kurcza nie mogę nigdzie zdjęcia znaleźć..w każdym bądź razie koleżanka kupiła z zeszłym roku i jej synek miał je raz ubrane. Więc sprzeda mi za niskie pieniążki.
Kombinezon spodobał mi się z TCHIBO..i z COCODRILLO też mi się podobają...zobaczę..na razie obserwuje i może któryś uda się za fajne pieniążki kupić...

o prezentach jeszcze nie myślałam...muszę cos kupić dla 6latka, 7latki i 10latki :szok:
Na Mikołaja Filipowi nic nie kupuje bo będzie miał porezentów od wujków i cioć..za to zrobimy mu jakis fajny prezent pod choinkę ;-)

reklama
Ja Oli odrysowałam stópkę na kartce i wyszło mi tak ok 14 cm. U nas kozaczki Ecco rozmiar 23 są przyduże :| Obecnie chodzi po domku w befado 21.

Klaudia - też mi się podobają te kombinezony z Tchibo :) Cena też jest "ładna", ale takie porządne są. Tyle że ja podostawałam dwie pary spodni takich ocieplanych z szelkami i mam ze trzy kurtki - tyle, że mam wrażenie, że każda z nich jest wielka :( Niby jeden zestaw ma z Cocodrillo (czy jakoś tak) na rozmiar 86 więc nie powinien być duży, nie przymierzałam jej go jeszcze, może jest dobre, ale na oko taka przyduża ta kurtka mi się widzi.

Do góry