reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

To jeszcze prosiłabym Was dziewczyny o jakieś pomysły na prezent dla czterolatka i sześciolatka - może być jakaś jedna, dwie zabawki, które obu by zainteresowała. Bo ja nie mam zielonego pojęcia, co można by kupić takim chłopakom..
:sorry:

reklama
Byłam w Pepco i dla mnie rewelacja. Kupiłam małej ocieplane jeansy, bluzeczkę - tunikę i super polarek:)
Dla siebie kupiłam pidżamkę i dla siostry :) Zakupy udane!

mamjakty
ja zawsze mam problem z moim chrześniakiem, ma teraz 7 lat ... ostatnio mu kupiłam puzzle 3 wymiarowe z motywem bajek. Był bardzo zadowolony :)Teraz zbliża się Mikołaj.. ehh i znowu czeka mnie wymyślanie ....??

Kasiu my mamy buciki z ecco po Julce w dwóch rozmiarach 24 i 26 wiec 2 zimy mamy z głowy

Kozuszków nie widziałam bo w sumie nie chodziłam nigdzie Mlodej kiedys kupiłam super płaszczyk w C&A rózowy z futerkiem na dole rekawach i kapturze... Prawdziwy mozesz poszukać na szberplacu na Załęzu w Katowicach...

Odebrałam gre o której pisała Leika. Przy okazji kupiłam u tych ludzi Laleczki!! Ubierz Swoją Lalę - Gratka z Granna! (1273665899) - Aukcje internetowe Allegro i dla siebie książeczke : Zabawy Fundamentalne 2 + przewodnik + CD PROMOCJA (1270181862) - Aukcje internetowe Allegro (Wielcy i mali artyści) Sprzedaje to bardzo sympatyczna rodzinka z trójką dzieci. Oczywiście zabawki poszły już w ruch :-D a miały być na święta :-)

Nawiedziłam też sklep Next podobno jedyny w Polsce :confused: Marność, maluśki wybór, ceny takie jak na allegro. Gdy już coś upatrzyłam to nie było rozmiaru 92, a czapek z trzy na krzyż... Ten komplet NEXT - BLUZECZKA Z PTASZKIEM + RAJSTOPKI 1,5-2 L (1267314092) - Aukcje internetowe Allegro wydaje sie że cena całkiem atrakcyjna tylko że na fotce nie widać tego że bluzeczka jest tak cieniutka że aż przezroczysta a kolekcja zima :sorry2:

Ja też się zdecydowałam na grę polecaną przez Leikę :tak:
I jeszcze dla mojego chrześniaka (4 latka) i jego brata dokupię coś takiego:
NOWE ZAGADKI SMOKA OBIBOKA GRANNA GRA EDUKACYJNA (1264390301) - Aukcje internetowe Allegro
GRANNA GRY GRZYBOBRANIE + CUDOWNA PODRÓŻ kurier (1265996028) - Aukcje internetowe Allegro
Mam nadzieję, że będą zadowoleni :)
Dla kolegi Oli, który też ze stycznia jest, to na urodzinki myślę wybrać coś z tych gier: GRANNA PIERWSZE GRY MEMO LOTTO DOMINO PUZZLE 2+ (1264398094) - Aukcje internetowe Allegro i pewnie Oli też coś wybiorę... :)

Kupinosia
- a jak te książeczki? Fajne jakieś? :)
Kasia - super, że udało Ci się upolować coś fajnego :) To albo nasz Pepco jakiś ubogi albo ja ślepa jestem :)

A ja Oli kupiłam jeszcze takie buciki, mam nadzieję że będzie z nich zadowolona... :)

Załączniki

• geox.jpg
    geox.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
reklama
Mamjakty- to teraz i ja wiem co kupić w razie co starszym dzieciom :) Butki ładne, ja to tylko unikam wiązanych bo owsiki w tyłku. Książeczke mam jedną i tak dopiero poczytuje gdy mamy zajęcia przy stole typu rysowanie. Są w niej pomysły na różne zabawy rozwijające wrażliwość artystyczną dla dzieci od 2 do 6 roku. Wydaje mi sie że już w większosci czytałam o tym z innych żródeł ale na pewno wpadnie coś nowego :)

Do góry