Bo sklep Pepco to są tańsze ciuszki i wiadomo że i jakość troszkę mniejsza...Ale wydaje mi się, że dla dzieci np w wieku naszych moga być...bo dzieciaki maja i tak w nosie co maja ubrane, czy to ma spidermana czy hello kitty....No i rosną w takim tempie, że za rok i tak juz tego nie ubiorą....Ja kupuje ciuszki w Pepco z nastawieniem, że i tak młody mi je załatwi...Przynajmniej mi ich nie szkoda ;-) ;-) Sweterek za 15 zł może być....niech go zajedzie...Ale jak mamy gacie z Next'a no to już troszke bardziej mi na nich zależy....
Nie ma szału, ale mogą być :-)
A co do allegrowania to wy nawet nie macie pojęcia ile ja rzeczy tam kupuje....komentarzy juz jakies 350 wiec stara wyjadaczka jestem Konto od 6 lat mam....
Ja tam zawsze poluje na ciuszki firmowe....Bo wiem, że jesli ktoś dbał ( co widać na zdjęciach) to ten ciuszek jeszcze spokojnie przy Piotrku pociągnie....a to są rzeczy, które sie nie prują, materiał jest lepszej jakości itd.....Trzeba wypośrodkować wydatki bo inaczej nie da rady nie ruszyć debetu
narobiłyscie mi ochoty....chyba pójde polować
Kupinosia kurteczka fajna ale czapeczka wymiata :-) :-)
Nie ma szału, ale mogą być :-)
A co do allegrowania to wy nawet nie macie pojęcia ile ja rzeczy tam kupuje....komentarzy juz jakies 350 wiec stara wyjadaczka jestem Konto od 6 lat mam....
Ja tam zawsze poluje na ciuszki firmowe....Bo wiem, że jesli ktoś dbał ( co widać na zdjęciach) to ten ciuszek jeszcze spokojnie przy Piotrku pociągnie....a to są rzeczy, które sie nie prują, materiał jest lepszej jakości itd.....Trzeba wypośrodkować wydatki bo inaczej nie da rady nie ruszyć debetu
narobiłyscie mi ochoty....chyba pójde polować
Kupinosia kurteczka fajna ale czapeczka wymiata :-) :-)