reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
W Pepco są na serio fajne i niedrogie ciuszki....Ja młodemu na wyjazd kupiłam mega fajny dresik ocieplany za 14 zł :-) Szkoda tylko że gdzie bym nie weszła tam zawsze głownie dla dziewczynek są rzeczy....:dry:

A ja przestrzegam przed pieluszkami Pampers....tymi które są sprzedawane w dwupakach za 94 zł....tragedia...pieluszki są gorszej jakości jakby, śmierdzą klejem, rzepy są przyklejone do pieluszki a nie zawinięte i strasznie przeciekaja....Tak więc uważajcie....;-)

Dzięki, no własnie sie zaczelismy starac:-D Ja się cieszę i boję jedncześnie;-) ale mówią, że jak pierwsze dziecko jest rozbójnikiem, to drugie jest aniołkiem, tak sie pocieszam;-)
racja - ja moge potwierdzić moja karolka to istny diabeł jak wstanie o 5 rano to z trudem usypia około 22 w międzyczasie nie usiądzie na tyłeczku nawet podczas jedzenia :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: a wojtus istny aniołek, lezy i sam do siebie gada albo się czymś bawi :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: i ciągle sie śmieje a karolka znów non stop złości się i płacze :-p
ci sami rodzice a dzieci całkiem różne ehhhhh natura jest zaskakująca :biggrin2:

Dostaliśmy w końcu zamówioną dla Karolci sofę do spania :-D chętnie na niej śpi, bo jest wygodna i miejsca do spania sporo :tak: wczoraj w nocy musiała z niej się sturlać, bo rano znalazłam ją na podłodze :sorry: tzn dokładnie część Karolci spała na podlodze, a część na materacyku, który narazie ma położony obok sofy coby nie spadała na twardą podłogę ;-) położyłam go na wszelki wypadek, bo jak spała z nami, to w ostatnią noc przed przeniesieniem na sofę, spadła z naszego wielkiego łóżka - w nocy obudził mnie huk i zaraz potem był płacz :szok: przeraziłam się strasznie, ale na szczęście nic się nie stało ...

racja - ja moge potwierdzić moja karolka to istny diabeł jak wstanie o 5 rano to z trudem usypia około 22 w międzyczasie nie usiądzie na tyłeczku nawet podczas jedzenia :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: a wojtus istny aniołek, lezy i sam do siebie gada albo się czymś bawi :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: i ciągle sie śmieje a karolka znów non stop złości się i płacze :-p
ci sami rodzice a dzieci całkiem różne ehhhhh natura jest zaskakująca :biggrin2:
OOO, to mnie pocieszyłaś! Przeniosę się na wątek ogólny (styczeń), żeby zapytać jak sobie radzisz aby tu nie zakłócać;-)

anik ja to kupiłam w stanach, kosztowało coś ok 20 $ ale wczoraj na skype gadałam ze szwagierką i powiedziała że do piątku chciałaby wysłać paczke do pl. Ja jej wspomniałam o Tobie i obiecała że jak będzie w sklepie i będzie zabawka to ją kupi. Moi teście w niedziele wracają do pl ale walizki już mają full, LOT zrobił limit że można tylko jedną. Natomiast paczke musi wysłać na dniach bo potem zostanie sie sama z malutkim dzieckiem, jej mąż pracuje całymi dniami , teraz ma sezon. Paczka dojdzie przed świętami. Firma Leap Frog, w sklepach netowych nie widziałam. To jak chcesz. Wklejam fotke, zabawka w tle na lodówce. Domek- zagroda i 5 zwierzaków, muzyczka, odgłosy tych zwierząt, regulacja głośności: głośno /ciszej/ bez melodyjki

Załączniki

• IMG_9062.jpg
    IMG_9062.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 44
Już pomału przymierzam się do zakupu bucików na zimę, kto oprócz Dagi też już o tym myśli? Może podsuniecie jakieś pomysły? :)
W zeszłym roku Ola miała trzewiki wiązane, ale wtedy więcej w wózku przesiedziała, teraz myślę o jakichś kozaczkach bo pewnie szaleństwa zimowe w tym roku nas nie ominą ;)

reklama
Ja już kupiłam małej buciki, rozm. 24 z Gufo w ccc. Kozaczki zapinane na 3 rzepy, w tamtym roku też miała z Gufo i byłam zadowolona, ciepłe nie spocone nóżki i wygodne!

Do góry