w Pepco kupiłam kurteczke przejścióweczke za 30 zł a dokładniej za 27 bo była ostatnia i miała zaciągniętą nitke dlatego dostałam 10 % rabatu Na allegro znalazłam ją z ceną x 2 , ponad ! KURTKA Z WIATRAKIEM j. NEXT r. 86 /92 nowa RÓŻ (1209618692) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
W Pepco są na serio fajne i niedrogie ciuszki....Ja młodemu na wyjazd kupiłam mega fajny dresik ocieplany za 14 zł :-) Szkoda tylko że gdzie bym nie weszła tam zawsze głownie dla dziewczynek są rzeczy....
A ja przestrzegam przed pieluszkami Pampers....tymi które są sprzedawane w dwupakach za 94 zł....tragedia...pieluszki są gorszej jakości jakby, śmierdzą klejem, rzepy są przyklejone do pieluszki a nie zawinięte i strasznie przeciekaja....Tak więc uważajcie....;-)
A ja przestrzegam przed pieluszkami Pampers....tymi które są sprzedawane w dwupakach za 94 zł....tragedia...pieluszki są gorszej jakości jakby, śmierdzą klejem, rzepy są przyklejone do pieluszki a nie zawinięte i strasznie przeciekaja....Tak więc uważajcie....;-)
racja - ja moge potwierdzić moja karolka to istny diabeł jak wstanie o 5 rano to z trudem usypia około 22 w międzyczasie nie usiądzie na tyłeczku nawet podczas jedzenia a wojtus istny aniołek, lezy i sam do siebie gada albo się czymś bawi i ciągle sie śmieje a karolka znów non stop złości się i płaczeDzięki, no własnie sie zaczelismy starac Ja się cieszę i boję jedncześnie;-) ale mówią, że jak pierwsze dziecko jest rozbójnikiem, to drugie jest aniołkiem, tak sie pocieszam;-)
ci sami rodzice a dzieci całkiem różne ehhhhh natura jest zaskakująca
izkab
matka wariatka
Dostaliśmy w końcu zamówioną dla Karolci sofę do spania chętnie na niej śpi, bo jest wygodna i miejsca do spania sporo wczoraj w nocy musiała z niej się sturlać, bo rano znalazłam ją na podłodze tzn dokładnie część Karolci spała na podlodze, a część na materacyku, który narazie ma położony obok sofy coby nie spadała na twardą podłogę ;-) położyłam go na wszelki wypadek, bo jak spała z nami, to w ostatnią noc przed przeniesieniem na sofę, spadła z naszego wielkiego łóżka - w nocy obudził mnie huk i zaraz potem był płacz przeraziłam się strasznie, ale na szczęście nic się nie stało ...
OOO, to mnie pocieszyłaś! Przeniosę się na wątek ogólny (styczeń), żeby zapytać jak sobie radzisz aby tu nie zakłócać;-)racja - ja moge potwierdzić moja karolka to istny diabeł jak wstanie o 5 rano to z trudem usypia około 22 w międzyczasie nie usiądzie na tyłeczku nawet podczas jedzenia a wojtus istny aniołek, lezy i sam do siebie gada albo się czymś bawi i ciągle sie śmieje a karolka znów non stop złości się i płacze
ci sami rodzice a dzieci całkiem różne ehhhhh natura jest zaskakująca
daga23
Entuzjast(k)a
Blance kupiliśmy butki na jesień rozmiar 23 w deichmanie Deichmann | dzieciece | Bärenschuhe | 1400833. Nóżki ma ciepłe, nie spocone
a do tych przymierzamy się na zimę http://www.deichmann.pl/site/pl/catalog.php?brand=54&category=0060157100000551&product=1014255
a do tych przymierzamy się na zimę http://www.deichmann.pl/site/pl/catalog.php?brand=54&category=0060157100000551&product=1014255
anik ja to kupiłam w stanach, kosztowało coś ok 20 $ ale wczoraj na skype gadałam ze szwagierką i powiedziała że do piątku chciałaby wysłać paczke do pl. Ja jej wspomniałam o Tobie i obiecała że jak będzie w sklepie i będzie zabawka to ją kupi. Moi teście w niedziele wracają do pl ale walizki już mają full, LOT zrobił limit że można tylko jedną. Natomiast paczke musi wysłać na dniach bo potem zostanie sie sama z malutkim dzieckiem, jej mąż pracuje całymi dniami , teraz ma sezon. Paczka dojdzie przed świętami. Firma Leap Frog, w sklepach netowych nie widziałam. To jak chcesz. Wklejam fotke, zabawka w tle na lodówce. Domek- zagroda i 5 zwierzaków, muzyczka, odgłosy tych zwierząt, regulacja głośności: głośno /ciszej/ bez melodyjki
Załączniki
mamjakty
styczniówka 2009
Już pomału przymierzam się do zakupu bucików na zimę, kto oprócz Dagi też już o tym myśli? Może podsuniecie jakieś pomysły?
W zeszłym roku Ola miała trzewiki wiązane, ale wtedy więcej w wózku przesiedziała, teraz myślę o jakichś kozaczkach bo pewnie szaleństwa zimowe w tym roku nas nie ominą
W zeszłym roku Ola miała trzewiki wiązane, ale wtedy więcej w wózku przesiedziała, teraz myślę o jakichś kozaczkach bo pewnie szaleństwa zimowe w tym roku nas nie ominą
reklama