pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Ja już do mata buciki mam, babcia mu kupiła za 49zł w ccc, nie wiem, czy tez właśnie nie guffo, dla mnie rewelacja. A w sumie, po co takie drogie buty dziecku kupować, skoro za rok i tak nie będą pasować, nawet, jeśli nie zdąży ich zniszczyć.... Przecież godzinami po dworze nie będzie chodzić. Te butki, co ma Mat, są ocieplane, ale nie ze skóry, no wiadomo, za tą cenę... ale ciepło w nich mieć będzie na pewno, jak przyjdą mrozy po -15 stopni to na pewno na dwór nie wyjdzie, a jak będzie mniej to najwyżej z godzinę, dwie, i to w kilku odstępach. A w domu wiadomo, kapcie ciepłe i dlatego ja bym tyle w buty nie inwestowała.
A kurtkę na szczęście też mamy, Natasi jest już za mała, a dla Mata jak znalazł, a ma Natalka taką brązową, więc mu będzie pasować, specjalnie kiedyś taką właśnie trochę "męską" kupiłam, żeby potem Młody miał. Coś podobnego, jak wklejam w linku, tylko kurtka ciemniejsza, taki wzorek i dla chłopca i dla dziewczynki.
MM____BEŻOWY kombinezon dziecięcy ___roz. 86 (1256458114) - Aukcje internetowe Allegro
A kurtkę na szczęście też mamy, Natasi jest już za mała, a dla Mata jak znalazł, a ma Natalka taką brązową, więc mu będzie pasować, specjalnie kiedyś taką właśnie trochę "męską" kupiłam, żeby potem Młody miał. Coś podobnego, jak wklejam w linku, tylko kurtka ciemniejsza, taki wzorek i dla chłopca i dla dziewczynki.
MM____BEŻOWY kombinezon dziecięcy ___roz. 86 (1256458114) - Aukcje internetowe Allegro