reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Dobrze ze ja mam po młodej zimówki z ecco w dwóch rozmiarach takze dwie zimy albo i trzy obstoimy ... niestety na terazniejsze nie mozemy juz liczyc bo młoda je pewnie wydepta a poza tym kktóry facet chciałby fioletowe w gwiazdki

my młodej tylko z ecco kupujemy

My też ecco :) aha w avanti jest taka karta rabatowa w weekend 16-17 października jest 20 % na asortyment w ecco i innych sklepach. My tak właśnie kupujemy buciki z jakąś zniżką albo na nocnych zakupach. Cena jest rzeczywiście wysoka ale z drugiej strony buty są super a ze sprzedażą na allegro nigdy nie ma problemu .

Właśnie mi dzisiaj mama powiedziała że pogodnynki twierdzą iż zima w tamtym roku wystartowała 13 października i że w tym roku ma być podobnie. :-[

Ja też bym z ecco kupiła ale cena faktycznie masakra! Ja mam zawsze problem z butami bo moja ma wysokie podbicie i np. w coolclubach, niektórych bartkach nóżka jej nie wchodzi! Może jeszcze jej jakieś dokupię, ale wolałam brać te z Gufo bo i fajne, rozmiar był, i nóżka stabilna:)

Ja nadal nie wiem jakie buty kupić Młodemu....Bratowa kupiła swojej córce za 189zł w Elephanten piękne różowe jesienno-zimowe ale co z tego jak oni ich ubrać nie potrafią :-D Bo jej sie podobały ( 2 latka ma młoda) i teraz jest taka wojna z tymi butami, że masakra jakaś....No więc ja teraz już nie wiem...Niby firma dobra i w ogóle a tu taka wpadka.....Jak ja Młodemu kupiłam zwykłe bezfirmowe buciki na jesień to tak je pokochał, że nie pozwala ich sobie rozebrać....

Na co mam zwrócić uwagę w wyborze butów na zimę?W tamtym roku było łatwiej bo Piotrek nie umiał chodzić w śniegu wiec był noszony...ale teraz? Nie stać mnie na buty za prawie 200 zł bo nie mam ani kurtki, ani kombinezonu,ani bluzeczek,rajstopek,spodni,czapki,szalika,rekawiczek.....Nie mam nic na zimę !!!! Tak to jest z pierwszym dzieckiem....:dry:

Pomożecie? Na co mam patrzeć, żeby mu nóżka sie nie pociła? Z czego ma być bucik wykonany a czym ocieplony???

Dodam, że sama jestem bez kurtki i butów na zimę aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale bedą zakupy :-(

Młoda też jeszcze nie ma butów na zime. Kupie w ostatniej chwili, bo nie wiem jaki rozmiar. Do butów nie mam specjalnych słabości. Optymalnie pewnie kupie tego daichmana czy jakoś tak co Daga wklejała. Całkiem mi sie podobają i wiem że do kurteczek będą pasować a firma sprawdzona z tego co słyszałam i czytałam. Teraz czekam na zamówione adidaski numer wieksze niż stopa. Ha , mogłam lepiej kupić jakieś półbuty czy trzewiki. No nic najwyżej dojdą grubsze skarpety a potem pewnie od razu wskoczymy w zimówki :)

Kasiu a ile kosztowały te Gufo ?
Latem jeszcze przed tymi upałami kupiłam kapciuszki Dr Fabio za 10 zł , urocze, pięknie sie wyginały ale i noga sie pięknie pociła tak więc przestrzegam przed tą firmą. Zreszta za 10 zł czego sie mogłam spodziewać ? :/ Teraz kupiłam befado i radość wielka cały dzień, nawet spać w nich chciała jednak po czasie powróciliśmy do tych skarpet Sterntalen. Są najmilsze jak dla nas zwłaszcza do zabaw na dywanie.

Ostatnia edycja:
A moja Ola po domku ani w bucikach ani w tych skarpetach co Kupinosia pisze nie chce chodzić :( Zdejmuje je od razu :(((( Zakładam jej zwykłe skarpetki, na to rajtki i tak chodzi po domu, w samych rajtkach za zimno już jest - ja jak w samych skarpetach chodzę to czuję zimno :/

reklama
Gufo kosztują 49,99 zł. Naprawdę są fajne! Moja kapcie befado miała jedne dostała w prezencie ale akurat nam nie pasuje ta firma, bo Laura ma szczupłą stópkę i miała luzy na bokach, nawet zapięcie nie pomaga. Dlatego teraz kupujemy z firmy polskiej mm z wkładką skórzaną i atestem zdrowa stopa:) są za 19 zł w ccc. Dla nas rewelacja:)

Do góry