reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Ja nowego wózia nie kupuję bo już mało nim jeździmy. Wózek duży ( peg perego) ale i bagażnik nie mały więc problemu nie ma.

reklama
Zamówiłam wózek, Peg perego Si...taki jak na zdjęciu!
jak przyjdzie dam znać jak u nas się sprawuje :-)

perego.jpg

Nigdzie nie moge znaleźć kredek które polecacie. Poprzednie wywiozłam na działke. W końcu kupiłam świecowe BIG i już wiem że rysują po prześcieradle, desce sedesowej i oknie :szok: Moje dziecko + kredki = remont chałupy , tak może być, więc rysowanie tylko pod ścisłym nadzorem a potem musze porządnie chować :-D:no:

Kupinosia - te kredki, które my mamy (Crayola) są o tyle fajne, że bez problemu zmywają się z paneli, ciuchy się spierają - ścian Ola nie próbowała malować ;-) Za to namiętnie wszystkie zabawki z drewna maluje - ma taki wózek na kółkach z klockami to już go porysowała, puzzle drewniane tak samo - no a tego już raczej nie zetrę :sorry2:
Klaudia - super wózeczek :tak: Oby spodobał się Fifiemu ;-)

Klaudia super wózeczek, na pewno z peg perego będziesz zadowolona :)

Kupinosia my mamy babmino ołówkowe grube, w zestawie jest temperówka. Bardzo ładnie w rączce leżą. Blanka też tylko bawi się kredkami pod moim nadzorem bo tak to wszędzie maluje gdzie popadnie, siebie, zabawki, ściany. Rajciu moja starsza pociecha tak nie robiła (ona była idealna) hi hi :)

Na szczęście te nasze kredki też są zmywalne bez problemu, ale fakt trzeba pilnować bo ze ścianami w razie co to może być problem.

A my mamy normalne kredki...najzwyklejsze na świecie...Po ścianach nie pisze, nie je ich...Pisiu pisiu tylko i wyłącznie po sobie albo po kartce...to sie nazywa ideał :-D :-D

Madzia rajciu ja czasami nie poznaje Blanki taki łobuz, Oliwia taka nie była, zero problemów, jak szła bez wózka to chodziła koło mnie a jak tylko zbliżaliśmy się do ulicy sama dawała rękę, a ta mała bestyjka ucieka. Jak powiedziałam że tak nie wolno to nie robiła tego więcej, a do tej nic nie dociera.
Oliwia płaczem wymuszała ale ja wychodziłam do drugiego pokoju to się uspokajała wiedziała że nic nie wskóra a Blanka oczywiście jeszcze mocniej się drze.
Halo mam wrażenie że nie potrafię jej wychować, buuu

reklama
Podobno mówi sie, że jeśli pierwsze dziecko było spokojne to drugie bedzie łobuz...;-) W większosci znanych mi rodzin sie to sprawdza :-)

No chyba, że oboje rodziców ma adhd...to wtedy nie ma złudzeń :-D

Do góry