reklama
mamjakty
styczniówka 2009
Kasiu ja mam takie kredki:
24 duże kredki dla malucha CRAYOLA MINI KIDS 1+ (1074820993) - Aukcje internetowe Allegro
JUMBO - grube kredki ołówkowe CRAYOLA - wiek 1+ (1054550751) - Aukcje internetowe Allegro
tych ołówkowych nie widzę już na Allegro :-( Ale może nie dokładnie patrzyłam.
24 duże kredki dla malucha CRAYOLA MINI KIDS 1+ (1074820993) - Aukcje internetowe Allegro
JUMBO - grube kredki ołówkowe CRAYOLA - wiek 1+ (1054550751) - Aukcje internetowe Allegro
tych ołówkowych nie widzę już na Allegro :-( Ale może nie dokładnie patrzyłam.
Ja dziś kupiłam kolejną książeczkę i krede 6 kolorów a wczoraj przypadkiem na mieście taką fajną chustke z daszkiem, nowa tylko 8 zł
Mamjakty- urocza czapeczka . Stolik drewniany z krzesełkiem (przeistoczone krzesełko do karmienia) Ola dostała od znajomych i bardzo krzesełko polubiła tylko że ono jest już rozklekotane, wywrotne więc musze pomyśleć też o jakimś innym i to pilnie a stoliczek u nas w ogóle sie nie sprawdził. Chyba jest za mały , jakiś taki niewygodny
Mamjakty- urocza czapeczka . Stolik drewniany z krzesełkiem (przeistoczone krzesełko do karmienia) Ola dostała od znajomych i bardzo krzesełko polubiła tylko że ono jest już rozklekotane, wywrotne więc musze pomyśleć też o jakimś innym i to pilnie a stoliczek u nas w ogóle sie nie sprawdził. Chyba jest za mały , jakiś taki niewygodny
klaudia011
Fanka BB :)
ja zamówiłam kredki świecowe i pisaki z Crayola, pewnie po weekendzie przyjdą..mam nadzieję że i u nas się sprawdzą...
kosiarę kupiłam taką jak Pysia polecała..no jak dla Filipa to rewelacja :-) strasznie mu spasowała
co do krzesełek to my również dostaliśmy takie drewniane z którego sie teraz robi krzesło i stolik..ale niestety krzesełko praktycznie sie nie nadaje juz do niczego..rozklekotało się straszliwie..
My w sierpniu będziemy robić pokoik dla Młodego i własnie jestem nastawiona na mebelki z ikea...bardzo dużo osób poleca
kosiarę kupiłam taką jak Pysia polecała..no jak dla Filipa to rewelacja :-) strasznie mu spasowała
co do krzesełek to my również dostaliśmy takie drewniane z którego sie teraz robi krzesło i stolik..ale niestety krzesełko praktycznie sie nie nadaje juz do niczego..rozklekotało się straszliwie..
My w sierpniu będziemy robić pokoik dla Młodego i własnie jestem nastawiona na mebelki z ikea...bardzo dużo osób poleca
mamjakty
styczniówka 2009
Kupinosia - bo Ty chyba kupowałaś Oli sandałki z Befado do biegania po polku, no nie? i zadowolona z nich jesteś? One są materiałowe, a w środku skórzane, no nie? Wkładałaś je Oli na gołą stópkę? Jeśli tak to nic nie odparza, nie odgniata małej?
Pytam się tak, bo te sandałki, co mamy już są takie idealne No i muszę kupić jeszcze jakieś, ale już tańsze, niż te, co teraz ma... No bo mi szkoda trochę, na te kilka miesięcy. A w ogóle wkurzona jestem, bo kupiłam za mały ten rozmiar i teraz jest jak jest
Pytam się tak, bo te sandałki, co mamy już są takie idealne No i muszę kupić jeszcze jakieś, ale już tańsze, niż te, co teraz ma... No bo mi szkoda trochę, na te kilka miesięcy. A w ogóle wkurzona jestem, bo kupiłam za mały ten rozmiar i teraz jest jak jest
aga_q
TRZYNASTEGO :)
Mamjakty - masz Ty jskiegoś Lidla w okolicy ?
widziałam w gazetce, że są teraz - od poniedziałku - sandałki.
od wewnątrz skóra z góry mieszanka za skórą.
po 29,99.
widziałam w gazetce, że są teraz - od poniedziałku - sandałki.
od wewnątrz skóra z góry mieszanka za skórą.
po 29,99.
mamjakty
styczniówka 2009
Dziękuję za namiary na Lidla, jutro mamy połazić po sklepach to się do niego wybiorę, zobaczymy co to za butki ;-)
reklama
Mamjakty- bardzo jestem zadowolona, jednak skarpetki zakładam bo mam wrażenie ze bez nich to Oli coś tam nie pasuje, przeszkadza. Łapie się czasami za buciki. Sprawdziłam ręką i od strony wew. nie wyczuwam nic szorstkiego a i na nóżkach nie ma śladu. Już zamówiłam większe butki bo te były na styk a od dwóch dni paluch wyłazi ! czyli co miesiąc potrzebne nowe butki szok jak ta stópka rośnie
Aga- ja mam Lidla pod nosem to sie dziś wybierzemy :-)
Aga- ja mam Lidla pod nosem to sie dziś wybierzemy :-)