reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Dla mnie wyglądają całkiem dobrze:tak:. Mają tył dobry, wysoki zapiętek, ja z Korneckiego mam dla córki 2 pary butów, przeze mnie (a właściwie przez Nacię) są sprawdzone:-), solidne, no i oczywiście skóra.

reklama
ja własnie kupiłam młodemu rowerek od sasiadki za... 30 zł... brakuje mu tylko daszku
narzedzia ogrodowe posiadamy...
młody jak chce sie hustac to wyciaga ja z szafy i ciagnie za sznurki...
Madziu ja właśnie wczoraj taki używany rowerek oglądałam ale babka chciała go sprzedać za 100 więc dałam sobie spokój, to już w sklepie wolę kupic! Nie wiem już sama po tym co napisałaś bo ja też z początku myślałam o takim z pasami:
Rowerek dziecięcy BOBY Milly Mally
ooooo doczytałam posta Kuleczki- czyli jest do niczego:(

Ostatnia edycja:
adiva my mamy taki fotelik piankowy Kuba dostał go na pierwsze urodziny i szczerze powiedziawszy mam ochotę go szmyrgnąć przez balkon:wściekła/y: Mały używa go jako drabiny podstawia do mebli kuchenki (już i tak nie mogę gotować na przednich palnikach bo sciąga z nich wszystko to teraz dobiera się jeszcze do tylnych:no:) podstawia pod suszarkę na balkonie i wyrzuca pranie (dzisiaj już zbierałam je z trawnika) do parapetów stołu w kuchni nic nie można postawić masakra:no:

Wpadłam na wątek po jakieś natchnienie- Dzień Dziecka blisko a ja bez prezentów. A mam jeszcze chrześniaków i zapomniałam że im też muszę czegoś poszukać. Jejku zbankrutuję:szok:

My na Dzień Dzieka chcieliśmy dzieci zabrac do Zaurolandii:tak:, jeszcze im jakieś ciuchy kupiłam, bo niby ten playk zabaw był z okazji ich święta:-). Ale patrząc na tę kosiarkę chyba się skuszę, bo jest zarąbiasta:-), dobrze, że wydaje odgłoosy pracującego silnika - Mati się ciągle przmierza do tej normalnej, dosłownie, jak mój tata kosi, to nie odstępuje na krok, więc niech ma...

A ja dziś chyba kupię dzieciom sandały, bo to juz ostatni dzwonek:shocked2:.

Ja na razie kupiłam sandałki Befado za 48 zł to taniej niż znalazłam na allegro. Te Elefanta chyba sobie odpuszcze i dla siebie miałam kupić sandały ecco też sobie daruje. Sytuacja sie zmieniła z tą powodzią i sumienie by mnie chyba zagryzło :/

Kupinosia a jakie konkretnie z Befado te sandałki? bo różne widziałam na all.
Ja mojej kupiłam kapcie już 22 rozmiar! Tak jej nóżka rośnie.. teraz muszę nowe trzewiczki chyba kupić...jedziemy nad morze, mam sandałki, kalosze i adidaski tylko są jeszcze troszkę za duże .. więc chyba kupie jej nowe tzrewiki jak myślicie? ma stópkę ponad 13 cm a w obecnych wkładka ma coś tyle..

Piotrek ma stópke 13,5-14 cm....Siakoś tak i ja mu kupuje buty na 23 rozmiar...Teraz ma nowe kapcie na 14,5 cm...

reklama
U nas też buciki 23 małej kupuję. Z bucików po domu najbardziej jestem zadowolona z befado bo nóżka dobrze się układa i stopa się nie poci. Mam pytanko- jak wasze dzieciaczki radzą sobie z kaloszami? Ja jeszcze nie kupowałam chociaż byłaby potrzeba jak taka pogoda. Wydaje mi sie że Niuńka wywracałaby się w kaloszach?:confused:

Do góry