reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Dla mnie wyglądają całkiem dobrze:tak:. Mają tył dobry, wysoki zapiętek, ja z Korneckiego mam dla córki 2 pary butów, przeze mnie (a właściwie przez Nacię) są sprawdzone:-), solidne, no i oczywiście skóra.

reklama
ja własnie kupiłam młodemu rowerek od sasiadki za... 30 zł... brakuje mu tylko daszku
narzedzia ogrodowe posiadamy...
młody jak chce sie hustac to wyciaga ja z szafy i ciagnie za sznurki...
Madziu ja właśnie wczoraj taki używany rowerek oglądałam ale babka chciała go sprzedać za 100 więc dałam sobie spokój, to już w sklepie wolę kupic! Nie wiem już sama po tym co napisałaś bo ja też z początku myślałam o takim z pasami:
Rowerek dziecięcy BOBY Milly Mally
ooooo doczytałam posta Kuleczki- czyli jest do niczego:(

Ostatnia edycja:
adiva my mamy taki fotelik piankowy Kuba dostał go na pierwsze urodziny i szczerze powiedziawszy mam ochotę go szmyrgnąć przez balkon:wściekła/y: Mały używa go jako drabiny podstawia do mebli kuchenki (już i tak nie mogę gotować na przednich palnikach bo sciąga z nich wszystko to teraz dobiera się jeszcze do tylnych:no:) podstawia pod suszarkę na balkonie i wyrzuca pranie (dzisiaj już zbierałam je z trawnika) do parapetów stołu w kuchni nic nie można postawić masakra:no:

Wpadłam na wątek po jakieś natchnienie- Dzień Dziecka blisko a ja bez prezentów. A mam jeszcze chrześniaków i zapomniałam że im też muszę czegoś poszukać. Jejku zbankrutuję:szok:

My na Dzień Dzieka chcieliśmy dzieci zabrac do Zaurolandii:tak:, jeszcze im jakieś ciuchy kupiłam, bo niby ten playk zabaw był z okazji ich święta:-). Ale patrząc na tę kosiarkę chyba się skuszę, bo jest zarąbiasta:-), dobrze, że wydaje odgłoosy pracującego silnika - Mati się ciągle przmierza do tej normalnej, dosłownie, jak mój tata kosi, to nie odstępuje na krok, więc niech ma...

A ja dziś chyba kupię dzieciom sandały, bo to juz ostatni dzwonek:shocked2:.

Ja na razie kupiłam sandałki Befado za 48 zł to taniej niż znalazłam na allegro. Te Elefanta chyba sobie odpuszcze i dla siebie miałam kupić sandały ecco też sobie daruje. Sytuacja sie zmieniła z tą powodzią i sumienie by mnie chyba zagryzło :/

Kupinosia a jakie konkretnie z Befado te sandałki? bo różne widziałam na all.
Ja mojej kupiłam kapcie już 22 rozmiar! Tak jej nóżka rośnie.. teraz muszę nowe trzewiczki chyba kupić...jedziemy nad morze, mam sandałki, kalosze i adidaski tylko są jeszcze troszkę za duże .. więc chyba kupie jej nowe tzrewiki jak myślicie? ma stópkę ponad 13 cm a w obecnych wkładka ma coś tyle..

Piotrek ma stópke 13,5-14 cm....Siakoś tak i ja mu kupuje buty na 23 rozmiar...Teraz ma nowe kapcie na 14,5 cm...

reklama
U nas też buciki 23 małej kupuję. Z bucików po domu najbardziej jestem zadowolona z befado bo nóżka dobrze się układa i stopa się nie poci. Mam pytanko- jak wasze dzieciaczki radzą sobie z kaloszami? Ja jeszcze nie kupowałam chociaż byłaby potrzeba jak taka pogoda. Wydaje mi sie że Niuńka wywracałaby się w kaloszach?:confused:

Do góry