reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Ola z Befado ma butki w rozmiarze 20 :sorry2: Ale ona cała drobna to i stópka nie duża ;-)
Co do kaloszków to Ola śmiga pod domem, bo dużo trawy mamy, no i wiadomo - rosa, mokra ziemia. Normalnie w nich biega, nie przewraca się ;-)
Kasia - nie wiem czy jest sens kupowania teraz trzewików, chyba, że kupisz już takie, co by na jesień były :tak: No bo latem to raczej te sandałki, adidaski wystarczą :tak:

reklama
My z sandałkami mamy jeszcze czas...U nas tak szybko nie bedą potrzebne...jeszcze ciągle pada i w gorsze dni pod spodnie trzeba zakładać rajstopki...Ale widziałam już dosyć fajne w CCC...
Nie ma sie co spieszyć a sklep mam pod nosem ;-) ;-)

Obecnie jestem na etapie wskazywania babci jakie chce ciuszki dla małego na lato :-D :-D Już tłumaczę o co chodzi : moja mama postawiła sobie za cel na dzien dziecka obkupic małego w jakieś fajne kompleciki na lato...No wiec ja wybieram a ona płaci :-D :-D Ale to nie tylko dla mojego tak sobie wymyśliła bo z córami brata postępuje podobnie...Ja sie tam ciesze bo przynajmniej zabawek nam nie przybędzie a Piotrek i tak nie wie o co chodzi z tym świętem ;-) Póki co to same słodziakowate wybieram :-D Młody będzie łamał serca latem ;-)

kan10.jpgkan12.jpgkan16.jpgkan14.jpg

A i my się zdecydowaliśmy na prezent na dzień dziecka - babcie i my się zrzucilismy - dzis ma przyjśc kurierem to wypróbujemy...
Fotelik rowerowy WeeRide REWELACJA kurier 0zł (1053781347) - Aukcje internetowe Allegro

..teraz jak mieszkamy w lasch i polach, to jest gdzie pojeździć ;-)

Moja nie może mieć z Befado kapciuszków, bo ma szczupłą nóżkę i nie da się jej ich dopasować...latają po prostu i źle się jej w nich chodzi!
Ale znalazłam fajne w CCC ze znakiem zdrowej stopki i jej kupiłam i pasują idealnie.
kuleczko super:):)
Kupinosiu fajne, muszę Laurze je zmierzyć, bo ona ma szczupła nóżkę, ale wysokie pdobicie i naprawdę ciężko kupić jej buty..

Moja w kaloszach super chodzi, heheh nawet biega!!

Dzięki, choc przyznam że bałam się tego rozwiązania, to po wczorajszej pierwszej jeździe jestem zadowolona. Musze przyznac że bałabym sie montażu klasycznego fotelika na bagażniku - zero kontaktu z dzieckiem , nic nie widzę, środek cieżkości w nie właściwym miejscu i nogi wpadające w szprychy....Dobrze że jakiś producent wpadł na taki pomysł.

Ja kupiłam Matowi sandały rozmiar 21, ale były dosłownie an styk:eek::shocked2:, a jak chodził, to mu palce do przodu szły:sorry::eek:, więc wymieniłam na inne (niestety:zawstydzona/y:, bo tamte były ładniejsze, ale te też są fajne, niech już będą), ale rozmiar 22 i pasują idealnie:tak:, w rzecz też, więc jest OK:-). A też się wybieramy nad morze, więc dzieci muszą mieć (Natasi też kupiłam, jej rozmiar 24), no i Nacia ma kalosze, Matowi nie kupuję, no i mam normalne trzewiki wiosenne i nike, które jeszcze pasują na pewno:tak:.

Ja też już sandałki kupiłam bo nadarzyła się okazja, w sumie są troszkę tylko za duże, może z pół cm - to akurat na to nasze lato będą, o ile w ogóle lato będzie :dry:

but1.jpgbut2.jpg

reklama
Do góry