reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Kuleczka w tej sprawie niestety Ci nie pomoge bo sie zupełnie nie znam
Nigdy sie nie interesowalismy takimi fotelikami bo uwazamy ze jest to zbyt niebezpieczne dla dziecka...
ale wiem ze wiele ludzi tak jezdzi i sobie chwali... wydaje mi sie ze najlepij zrobicie gdy pojdziecie do sklepu rowerowego...

Kuleczka - hmm, zlicytuje używane i zaryzykuję z tymi delfinkami a na fotelikach sie nie znam, tak wizualnie ten 1 zdecydowanie fajniej wygląda wg mnie. Możesz jeszcze wejść na forum gdzie kobitki mają starsze dzieci i tam zapytać :tak:

Kupinosia moje maluchy bardzo lubia sie kąpać z małą syrenka , lala poly które zmieniaja kolor włosów w zal od temp wody... poza tym zwykłe kubeczki , butelki od szamponu a ostanio prysznic robia najwieksza furorę

Ola ma takie różne rybki do kąpieli, które mają dziurki i fajnie woda się z nich leje, ale skubana potrafi nabrać wodę do nich i ją wypija :rolleyes2:
Wszelkie kubeczki, pojemniczki odpadają bo właśnie albo piła z nich wodę, albo wylewała na płytki :huh:
Co do fotelika na rower to się nie wypowiadam, bo kompletnie się na nich nie znam ;-)

kuleczka nie wyobrażam sobie jeżdzenia z dzieckiem z przodu Niech zacznie machać rękami albo zacznie łapać za kierownicę albo za linki od hamulca... tracisz kontrolę nad rowerem Jak siodełko to tylko tylne i zwracajcię uwagę żeby miało takie duże osłony od strony koła żeby nużki nie wsadzić w szprychy i dobrze "zabudowane" żeby ci się mała nie mogła mocno wychylić bo stracisz równowagę oczywiście dobre pasy pięciopunktowe i dobre mocowanie żeby sztywno trzymało się na rowerze a nie "spręrzynowało" Najlepiej podjedzcie do jakiegoś dobrego salonu

Ponieważ u nas zabawek jest pełno a wiem że nowe dostanie...do tego ciuszki też dostanie...No poza spodniami na lato ale to wole kupić sama...Huśtawka odpada u nas...basen raczej też ;-) No to zastanawiam sie nad kupnem czegoś takiego FOTELIK fotel foteliki sofa kanapa NA PREZENT (1031470790) - Aukcje internetowe Allegro kolor albo granatowa kratka albo panda...albo __FOTELIK__ fotel z pianki dla dzieci Z APLIKACJĄ (1043946915) - Aukcje internetowe Allegro bordowy....albo kosiarke albo odkurzacz z tym ze odkurzacze są tylko różowe....jeszcze czas ;-) a jakie wasze zdanie?

reklama
Do góry