reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Kupiłam Młodemu na dzień dziecka kosiarkę:tak:, ale udało mi się dostać w sklepie za 28zł (przynajmniej nie musiałam się bawić w przesyłkę:-D;-)). Mati jest zachwycony. A Natasi się dostała pralka, jest na baterie, więc dźwięki wydaje, nawet bęben się kręci. Super:-).

reklama
DZiewczyny polecam Wam pisaki Crayola:tak::tak::tak:, schodzą ze skóry po delikatnym umyciu jej wodą z mydłem, z mebli, z ciuchów po prostu do pralki wkładam. Fajne, bo wiadomo, że nasze szkraby jeszcze nie tylko po kartce rysują, ale po buźce, rączkach etc..

Ja musiałam kredki głęboko schować bo Olka rysuje po wszystkim tylko nie po papierze, a najbardziej upodobała sobie podłoge i ściany :/

KUpinosia ja miałam taki dla julki (pisałam juz wczesniej) nasz był w innym obiciu i za 50 złkupiłam na alegro.. teraz mamy kanapę i tez była tansza z dostawą

W końcu zdecyzdowałam się na zakup fotelika samochodowego. Wybrałam ROMERA, pamiętam Rondziła pisała że ma tą markę dla chłopaków.
Fotelik ROMER SAFEFIX PLUS ISOFIX 9-18 kg
SAFEFIX%20plus_Florian_02_RO.jpg

Byliśmy w Czuchowie na stacji Canpol w mini zoo - fajna sprawa jak będziecie podróżowac w poblizu. Pierwszą podróż Lena "krzyczał i płakała" pół drogi w 1 stronę i 3/4 drogi jak wracaliśmy, chciała wyjśc z fotelika, szarpała pasy, prężyła się - normalnie histeria :-(. Do tego się strasznie poci.

Czy waszym dziecia poci się głowka w trakcie snu i podczas dłuższej jazdy samochodem? U mnie problem się nasilił. Ide jutro na szczepienie na 4 hexę to się zapytam o co chodzi. Fotelik oczywiście oddychający a w aucie klima :-( Myślałam że wczoraj zwarjuję.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wkleiłam jakość fotkę z motwem roślinnym - nie mogę jej usunąc - sorki :tak:

Edit Kluliczek - Już ją usunęłam, nastepnym razem edytuj, tam wybierz zaawansowana edycja, i tam na dole masz załaczniki, wybierasz zarządzaj załącznikami i po najechaniu na niepotrzebne zdjęcie (na dole są) kasujesz je x.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kuleczko - mamy dokładnie taki sam fotelik, tylko kolory troszkę inne ;-) Karolka akurat bardzo lubi w nim jeździć :tak: główka póki co się za bardzo nie poci w samochodzie, za to w domu podczas popołudniowej drzemki - masakra :zawstydzona/y: cała główka mokra...

Kuleczko bardzo fajny ten fotelik :tak:
Ola jeździ w Maxi Cosi - póki co główka się nie poci, ale my raczej w krótkie trasy jeździmy - długa droga czeka nas dopiero w sierpniu i wrześniu ;-)
A co do pocenia się podczas snu - nie zauważyłam u Oli tego problemu. Ola w dzień śpi w łóżeczku na swojej poduszeczce tej cieniutkiej i przykryta jest cienkim bawełnianym kocykiem - głównie nóżki.

reklama
Do góry