reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy styczniówek 2009

jupinosia mnie sie podobaja te ostanie .. pierwsze tez ok...
dla młodego teraz mamy taka i młoda sie w niej normalnie husta.. na działkę kupiłam jej juz taka dorosłą- samo siedzenie
bg3a77.jpg

dla młodej miałam taką jak ponizej
34no13m.jpg

reklama
Kuba też ma taką huśtawkę jak Krzyś tylko niebieską uwielbia ją:-D A na Dzień Dziecka to chyba basenik na balkon

Jula wygląda jak Krzyś teraz tylko że w babskim kapeluszu :-D :-D Śliczności :-)

A co ja mam kupić dziecku do bloku kurde....kolejna zabawka odpada...w rowerkach nie jeździ....a piaskownice itp ma u dziadków...No i co???

Kupinosia te pierwsze są najlepsze moim zdaniem...Te ostatnie też ok ale stópka bedzie dziwnie wyglądac przez to że tam tyle tych pasków...W sumie nie potrzebne są aż trzy a jest to kolejny pasek do ocierania stópki...Pierwsze the best :-)

tak to Julka - 8 miesiecy...
Adiva - pomyliła CI się kolejnośc bucików:-)
moja kolezanka ma wna balkonie na 9 p piskownicę..... a co do prezentów to moze puzle Krzys je bardzo lubi i zaczyna układac- takie gdzie trzba włozyć element np piska koło budy albo posładać misia- do kształtu

a rzeczywiście....no to trzecie sa najlepsze :-D :-D :-D ;-) ;-) ;-)

Puzzle fajnie brzmią....coś wybrać chyba trzeba będzie...W Opolu średni wybór jest...bede musiała chyba sie powłóczyć na allegro...

Dzięki dziewczyny za opinie rowerkowe ;-) Spodobał mi się ten rowerek który klaudia wkleiła, jak go już z Fifim wypróbujecie to napisz mi kilka słów czy jesteś z zakupu zadowolona :)

Lucy rowerek doszedł...skręciłam go...wygląda nieźle...Młody bardzo się cieszy...ale niestety jeszcze go na polu nie wypróbowałam bo u nas cały czas pada deszcz!!!
Jeździliśmy po domku i jest OK...w sumie Młody nie chce schodzić i pasy wystarczają...ale jeżdżenie po naszym mieszkaniu to nie to samo co spacer po polu hehe...więc puki co tyle mogę napisać...jak coś to pisz...to odpowiem albo fotki Ci prześlę jakieś z bliska czy co tam bedziesz chciała hihih...

ja też się zastanawiam co kupić Filipowi na dzień dziecka...huśtawka jest piaskownica jest..zabawek mnóstwo....ale w sumie puzzli to Filip jeszcze nie ma :-D

Piaskownica lub basen na balkonie? Tak sobie pomyślałam, że zaraz bym miała sąsiadkę z awanturą:-D Moja córcia uwielbia piasek z piaskownicy wysypywać- z wodą pewnie byłoby tak samo -prosto na pranie sąsiadki:-D:-D:-D Ja już mam dosyć zabawek w domu dlatego chętnie kupiłabym coś ogrodowego. Narazie pomysłów brak!:baffled:

reklama
Będę licytować dla Oli delfinki do kąpieli albo do zabaw w baseniku, śliczne są, a jak sie nie spodoba to sama będę sie nimi bawić :-p : TOMY Wesołe Delfinki Do Re Mi Do Kąpieli PROMOCJ (1028017440) - Aukcje internetowe Allegro

adiva- skapowałam sie o które butki Ci chodziło :-):tak:
Mamjakty- Ola dostała takie podobne puzzle tylko z odgłosami zwierząt i śmiechu mamy z nimi bo one są jakieś strasznie czułe i tak np : przechodze koło nich piszczy mysz, albo śpiewa ptaszek, gasze telewizor bulgoczą rybki, gaszę górne światło rży koń, zapalam nocną lampkę rechocze żaba, albo szczeka pies itd :-D ta drewniana podstawa musi być odwrócona bo inaczej nie wyrabiamy ze śmiechu :-)

Do góry