reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

jupinosia mnie sie podobaja te ostanie .. pierwsze tez ok...
dla młodego teraz mamy taka i młoda sie w niej normalnie husta.. na działkę kupiłam jej juz taka dorosłą- samo siedzenie
bg3a77.jpg

dla młodej miałam taką jak ponizej
34no13m.jpg

reklama
Kuba też ma taką huśtawkę jak Krzyś tylko niebieską uwielbia ją:-D A na Dzień Dziecka to chyba basenik na balkon

Jula wygląda jak Krzyś teraz tylko że w babskim kapeluszu :-D :-D Śliczności :-)

A co ja mam kupić dziecku do bloku kurde....kolejna zabawka odpada...w rowerkach nie jeździ....a piaskownice itp ma u dziadków...No i co???

Kupinosia te pierwsze są najlepsze moim zdaniem...Te ostatnie też ok ale stópka bedzie dziwnie wyglądac przez to że tam tyle tych pasków...W sumie nie potrzebne są aż trzy a jest to kolejny pasek do ocierania stópki...Pierwsze the best :-)

tak to Julka - 8 miesiecy...
Adiva - pomyliła CI się kolejnośc bucików:-)
moja kolezanka ma wna balkonie na 9 p piskownicę..... a co do prezentów to moze puzle Krzys je bardzo lubi i zaczyna układac- takie gdzie trzba włozyć element np piska koło budy albo posładać misia- do kształtu

a rzeczywiście....no to trzecie sa najlepsze :-D :-D :-D ;-) ;-) ;-)

Puzzle fajnie brzmią....coś wybrać chyba trzeba będzie...W Opolu średni wybór jest...bede musiała chyba sie powłóczyć na allegro...

Dzięki dziewczyny za opinie rowerkowe ;-) Spodobał mi się ten rowerek który klaudia wkleiła, jak go już z Fifim wypróbujecie to napisz mi kilka słów czy jesteś z zakupu zadowolona :)

Lucy rowerek doszedł...skręciłam go...wygląda nieźle...Młody bardzo się cieszy...ale niestety jeszcze go na polu nie wypróbowałam bo u nas cały czas pada deszcz!!!
Jeździliśmy po domku i jest OK...w sumie Młody nie chce schodzić i pasy wystarczają...ale jeżdżenie po naszym mieszkaniu to nie to samo co spacer po polu hehe...więc puki co tyle mogę napisać...jak coś to pisz...to odpowiem albo fotki Ci prześlę jakieś z bliska czy co tam bedziesz chciała hihih...

ja też się zastanawiam co kupić Filipowi na dzień dziecka...huśtawka jest piaskownica jest..zabawek mnóstwo....ale w sumie puzzli to Filip jeszcze nie ma :-D

Piaskownica lub basen na balkonie? Tak sobie pomyślałam, że zaraz bym miała sąsiadkę z awanturą:-D Moja córcia uwielbia piasek z piaskownicy wysypywać- z wodą pewnie byłoby tak samo -prosto na pranie sąsiadki:-D:-D:-D Ja już mam dosyć zabawek w domu dlatego chętnie kupiłabym coś ogrodowego. Narazie pomysłów brak!:baffled:

reklama
Będę licytować dla Oli delfinki do kąpieli albo do zabaw w baseniku, śliczne są, a jak sie nie spodoba to sama będę sie nimi bawić :-p : TOMY Wesołe Delfinki Do Re Mi Do Kąpieli PROMOCJ (1028017440) - Aukcje internetowe Allegro

adiva- skapowałam sie o które butki Ci chodziło :-):tak:
Mamjakty- Ola dostała takie podobne puzzle tylko z odgłosami zwierząt i śmiechu mamy z nimi bo one są jakieś strasznie czułe i tak np : przechodze koło nich piszczy mysz, albo śpiewa ptaszek, gasze telewizor bulgoczą rybki, gaszę górne światło rży koń, zapalam nocną lampkę rechocze żaba, albo szczeka pies itd :-D ta drewniana podstawa musi być odwrócona bo inaczej nie wyrabiamy ze śmiechu :-)

Do góry