reklama
mamjakty
styczniówka 2009
Lucy - to dużo od dziecka zależy. Ja też się bałam kupować rowerek, bo nie wiedziałam czy Ola będzie chciała z niego korzystać Ale bardzo lubi swój rowerek, ona w wózku też lubi jeździć, czasem sama się dopomina, żeby ją powozić Rowerkiem nie jeździ jakoś długo bardzo, trochę posiedzi, trochę pobiega ;-)
My kupiliśmy taki na dłużej. Ten co Ty wkleiłaś widziałam na żywo i bardzo mi się podoba, ale ja chciałam taki z barierką, bo Ola ruchliwa jest i bałam się, że może z tego jakoś się zsuwać. Chciałam prosty, bo te z buźkami przy kierownicy nie podobają mi się..
My taki mamy:
ROWEREK TRÓJKOŁOWY SMART TRIKE 2 KOLORY NOWOŚĆ (1032551090) - Aukcje internetowe Allegro
My kupiliśmy taki na dłużej. Ten co Ty wkleiłaś widziałam na żywo i bardzo mi się podoba, ale ja chciałam taki z barierką, bo Ola ruchliwa jest i bałam się, że może z tego jakoś się zsuwać. Chciałam prosty, bo te z buźkami przy kierownicy nie podobają mi się..
My taki mamy:
ROWEREK TRÓJKOŁOWY SMART TRIKE 2 KOLORY NOWOŚĆ (1032551090) - Aukcje internetowe Allegro
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
Lucy mam ten rower -NIE POLECAM. Cały czas nóżki obijają się kręcoące pedały. Stopy nie ma gdzie postawic bo jest żle wyprofilowany. Poprosiłam 3 letnią koleżankę aby pokazała Lenie jak się pedałuje - niestety nie ruszyła z mięjsca - tak ciężko chodza podeła, dopiero jak ją popchałam.
Mąż chyba obetnie pedały gumolitka i będzie to zwyczajny pchacz ;-(
A co do piaskownicy - kupiłam na allegro, odrazu zaimpregnowana i pomalowana na wybrany kolor (zdecydowałam sie na kasztanowy)
Mąż chyba obetnie pedały gumolitka i będzie to zwyczajny pchacz ;-(
A co do piaskownicy - kupiłam na allegro, odrazu zaimpregnowana i pomalowana na wybrany kolor (zdecydowałam sie na kasztanowy)
klaudia011
Fanka BB :)
MNie ten rowerek co mamjakty kupiła bardzo kusi , jednak ta cena trochę mnie powstrzymuje....
znalazłam też takie
ROWEREK PHILIPPO-4 KOLORY! DZIEŃ DZIECKA BLISKO (1022648613) - Aukcje internetowe Allegro
i nie wiem czy się na ten nie zdecyduje...mętlik mam straszny co do rowerka!!
myślę że w tym tygodniu zamówię...
Piaskownicę my mamy muszelkę u dziadków postawioną..dla Filipa jest wystarczająca ;-)
wiadomo przed blokiem piaskownice osiedlowe...i co do nich to się nie wypowiadam!
znalazłam też takie
ROWEREK PHILIPPO-4 KOLORY! DZIEŃ DZIECKA BLISKO (1022648613) - Aukcje internetowe Allegro
i nie wiem czy się na ten nie zdecyduje...mętlik mam straszny co do rowerka!!
myślę że w tym tygodniu zamówię...
Piaskownicę my mamy muszelkę u dziadków postawioną..dla Filipa jest wystarczająca ;-)
wiadomo przed blokiem piaskownice osiedlowe...i co do nich to się nie wypowiadam!
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.abcdziecka.pl/rowerki/sun_8016.jpg
a ja kupię cos takiego jezeli wogóle... poki co na wsi młody ma po julce
a ja kupię cos takiego jezeli wogóle... poki co na wsi młody ma po julce
Kurcze zazdroszcze wam tych rowerków itp...Jak Młodego wsadzam w cos takiego to jest furia....Buuuu...wózek nie, rowerek nie....on tylko na nogach...a przejśc potrafi bardzo wiele...Ostatnio u rodziców ponad kilometr sobie zrobił...On sie męczy w ogóle ???
A w brzuchu to takie spokojne było...;-)
U nas nowych zakupów brak...No może poza czapkami niewiązanymi...Młody ich wreszcie nie ściaga a wygląda w nich superaśnie
A w brzuchu to takie spokojne było...;-)
U nas nowych zakupów brak...No może poza czapkami niewiązanymi...Młody ich wreszcie nie ściaga a wygląda w nich superaśnie
poletka
Fanka BB :)
My rowerek mamy po starszaku- taki z buźką. Sprawdza się jak się Niuńka z bratem ściga (tzn. ja ją pcham Na takim rowerku i tak długo dziecko nie posiedzi. U nas te dodatki grające sprawdzają się jak się już znudzi jazda. Najfajniejszy jest jednak plac zabaw i zjeżdżalnia
My mamy taki rowerek z baldachimem ale młoda pojeździ trochę i koniec woli latać albo w wóziu!
Głównie nim jeździmy koło domu, nauczyła się trzymać nóżki na tych nastawkach i nie uderza o pedały.
Ale to piaskownica jest nr 1 mojej córki!
Z nowych zakupów to kupilismy gumiaczki Gumiaki Kalosze Kaloszki Dziecięce Roz.22/23 SS (1024528934) - Aukcje internetowe Allegro i strój kąpielowy z H&M
Głównie nim jeździmy koło domu, nauczyła się trzymać nóżki na tych nastawkach i nie uderza o pedały.
Ale to piaskownica jest nr 1 mojej córki!
Z nowych zakupów to kupilismy gumiaczki Gumiaki Kalosze Kaloszki Dziecięce Roz.22/23 SS (1024528934) - Aukcje internetowe Allegro i strój kąpielowy z H&M
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
No i same widzicie, że to wszystko od dziecka zależy ;-)
U nas też pierwszeństwo ma piaskownica, w końcu może babrać się w piachu do woli, kwiatki i posiane warzywka w końcu rosną w spokoju ;-)
U nas Ola różnie z czapką, czasem nie zdejmuje a czasem jak najęta ściąga, nawet jak jest zawiązana to sobie szarpie dotąd aż jej nie zdejmę
U nas też pierwszeństwo ma piaskownica, w końcu może babrać się w piachu do woli, kwiatki i posiane warzywka w końcu rosną w spokoju ;-)
U nas Ola różnie z czapką, czasem nie zdejmuje a czasem jak najęta ściąga, nawet jak jest zawiązana to sobie szarpie dotąd aż jej nie zdejmę