reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy styczniówek 2009

dziewczyny zgupiłam link na watek zamknięty i nie wim jak się tam dostać - w konsekwencji moja aktywność starsznie spadła :-(
Prosze wklejcie mi link na wątek zamknięty.

co do bucików to Lena po domu śmiga w skarbetakch z abesem lub w sandałkach Disney ze Smyk-a. A na podwurków w bucikach Baretek z nowej kolekcji z wkładkami przecigrzybicznymi i bakterjobójczymi.
ale problem z poceniem stoek tez wystepuje gdyż buciki sa ze skórki ale skarpetki czy rajstopki mają domieszkę sztucznych włokinen. A może gdzies trafiłyście skarpetki 100% bawełna?

reklama
A mamajakty mamy taki sma rowerek tylko rożowo szary - obecnie strasznie okurzony, bo odkąd mieszkamy poza miastem - to szyjemy głównie w piasku kurzu, Lena znosimi mi kamienie patyki i poprostu jest czarna jak wracamy z dworu - a spedza czas dworze 3 razy dziennie - także mam co prać na bieżąco...

Kuleczko - priva Ci wysłałam z linkiem ;-)

A zazdroszczę Wam tych harców na polku :tak: Ola też już nudzi się w domku, a tu jeszcze taka ładna pogoda się zrobiła... My czekamy na piaskownicę, taczki, wiadereczko, jakieś grabki, łopatki już ma :-D Taczki bardzo lubi pchać :tak: Trzeba jakiś wózeczek jej kupić, co by mogła po domku jeździć ;-)

A że się tak zapytam tych mam co mają piaskownice - jakiś specjalny piasek kupowałyście? czy taki zwykły, przesiany i tyle? :zawstydzona/y:

Dziewczyny musimy pilnie kupić fotelik samochodowy bo ten nasz 0 - 13 kg juz przed wyjazdem był za mały. Nie wiem czy kupić 9-18 ? czy np. 9-25 kg ? Ponoć bezpieczniejsze są te bardziej dopasowane do wagi dziecka

My kupiliśmy 9-18 kg, podejrzewam, że i tak na długo nam starczy ;-) kupiliśmy fotelik firmy Roemer, ze względu na to że dobrze wypadał w testach bezpieczeństwa (właśnie dzisiaj w Uwadze było krótko na ten temat)

też mamy 9-18 i też roemera. A w tej uwadze to chicco było masakryczne, jak wyrywało pasy podczas wypadku... Ja już wolę jeść suchy chleb przez 2 miesiące, ale dołożyć i kupić taki z 5 punktami w testach...

No miałam oglądnąć uwagę i jakoś mi przepadło - chyba kąpałam Olę akurat :-( No ale na necie może będzie ten materiał :tak:
My mamy Maxi Cosi Priori Fix (czy jakoś tak) chyba też przedział 9-18 - na pewno nie ten największy :tak: I tak jak Iza, mam wrażenie, że długo nam posłuży ;-)

fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 9-18 kg :: sortowanie wg kryterium ocena

Testy fotelikow

My wahalismy sie pomiedzy romerem a maxi cosi do 18kg. Najlesze wyniki bezp w tym przedziale wagowym i cena jako taka.
Jako, że u nas wchodzilo w gre tylko kupno uzywanego fotelika, a w takim stanie i typie w jakim mi sie podobalo romery byly w wysokich cenach, kupilismy maxi cosi za 199 zł na Allegro. Gosciu wyslal nam szybciej nei czekajac nawet na przelew, na moja prosbe widzac liczbe pozytywnych komentarzy.

Fotelik Samochodowy MAXI COSI PRIORI TULIPANEK (980249117) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry