reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

Też się zastanawiałam nad tymi butkami, ale nie wiem czemu wydawało mi się, że te z dziurką są węższe przy palcach :unsure: Nie wiem, może wizualnie mi się tak tylko zdawało :huh:

reklama
A ja myślałam,że nie jestem w temacie bo to buciki z Polski ale jak wkleiłyście linki to okazało się,że i moja Niunika ma z tej firmy buciki:-p:-p:-pJak byłam w Polsce to kupiłam jej 2 pary takich po domu.na początku tak jak mamjakty wydawało mi się,że są dziwne,że za ciężkie...ale teraz widzę jak Niunia ślicznie chodzi-zdrowo.ja mam nr 20 ( od listopada) a teraz jak będę w Polsce to na bank znowu kupię kilka par ( na zaś hehehe):laugh2:
Mam tylko jedno zastrzeżenie-Natalce poci się w nich nóżka:zawstydzona/y:

Ja mam takie tylko,że fioletowe
Befado - Sklep internetowy

Martusia też ma takie buciki (identyczne jak te starsze z Befado), tylko firmy RenBut. Bardzo dobrze jej się w nich chodzi (po domu narazie), ale również zauważyłam, że pocą jej się w nich trochę stópki:-(.
Zmieniając nieco temat- w Biedronce są teraz pieluszki Huggies Premium za 34,99zł. W rozm.4 w paczce są 64 szt, a do każdej paczki dołączone są 4 (małe) puzzle piankowe:-); 2 z literkami i 2 z cyferkami.

A przez jakieś pierwsze 2 miesiące to jej normalnie stopki smierdziały:confused2::confused2::confused2:i nie mówię o takim kochanym smrodku stópek ale o takim przypominającym dorosłe spocone stopy:zawstydzona/y:
Teraz albo jej się stopy przyzwyczaiły albo ja już tego nie czuję:rofl2:

Lucy - Ola też do niedawna po domu biegała w skarpetkach, ale weszłam sobie na wątek ekspercki (nie dawno chyba powstał), porady fizjoterapeuty, zadałam pytanie odnośnie skarpetek no i moja wizja zdrowego łażenia bez butków poległa - delikatnie mówiąc :-(Ja już zgłupiałam...

Jesli chodzi o pocenie sie stópek to Piotrkowi swego czasu pociły sie w samych skarpetkach....szczególnie w tych z ABS a mam pełną i niepełną podeszwe...teraz smiga po domu w zwykłych sandałkach gdzie w sumie but składa sie z dwóch pasków a stópka też spocona...Ale kiedy śmiga w któryś swoich starych to już nie a wiem, że kiedyś miał "pachnącą" ;-) mogę więc chyba powiedzieć, że stópka musi sie przyzwyczaić....No i do tego dochodzi temp na zewnątrz,dieta,ilośc wypijanych plynów i co szczególnie ważne - jak ostre potrawy sie zjada ( wiadomo ostre w tym wypadku dla dziecka nie dla nas)....taka cwana jestem bo koleżanka po ciąży miała problemy z nadmierną potliwością i była u lekarza, który właśnie zanim poda hormony chciał wyeliminować pozostałe czynniki przedstawione wcześniej...:-)

A ja kupiłam z tuptusiów Młodemu rajstopki....jedne miały być w piłki nożne a sie okazało że na pupce jest całe boisko piłkarskie...jak dziś w nich latał to tatuś sie poskładał ze smiechu....:-D :-D :-D

reklama
Skrzat też chodzi w skarpetkach z ABS-em.
teraz w takich z niepełną podeszwą.
codziennie też są chwile kiedy łazi sobie na bosaka :-)

weszłam sobie na wątek ekspercki (nie dawno chyba powstał), porady fizjoterapeuty, zadałam pytanie odnośnie skarpetek no i moja wizja zdrowego łażenia bez butków poległa - delikatnie mówiąc

ooooo.
a jakie to forum eksperckie ?

ja zauważyłam, że w zależności od tego kto jest ekspertem na takim forum - rady są różne

tu na przykład jest forum "zdrowa stopa" pod patronatem Bartka ;-) Zdrowe stopy - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Ostatnia edycja:
Do góry