u nas też bafedo po domku ale z odkrytymi palcami - stópka znacznie mniej się poci, jak karola lata w skarpetach z absem to stopki suche ale jak jej po kąpieli obciełam paznokcie to normalnie wytrzymać nie mogłam tak śmierdziały - aż posądziłam o ten smrodek męża bo ją wtedy karmił a ja na klęczkach obcinałam pazurki (innej metody u nas niestety nie ma jak obcinanie tylko przy jedzeniu) no i musiałam stopencje myć po raz drugi :-):-):-)
Aga a jak ty puszczasz skrzata na bosaka? Przed kąpielą czy po czy normalnie jest ubrany i tylko ma gołe stopki? tez bym moją małą puściła ale kurcze zawsze jak przewrażliwiona głupia matka myślę sobie że się przeziębi i odwlekam to na następny dzień i następny i w rezultacie moje dziecię ma juz ponad rok a z gołymi stopkami latała może ze dwa razy
Aga a jak ty puszczasz skrzata na bosaka? Przed kąpielą czy po czy normalnie jest ubrany i tylko ma gołe stopki? tez bym moją małą puściła ale kurcze zawsze jak przewrażliwiona głupia matka myślę sobie że się przeziębi i odwlekam to na następny dzień i następny i w rezultacie moje dziecię ma juz ponad rok a z gołymi stopkami latała może ze dwa razy