reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Kupinosia jak masz opcje isofix w aucie to nie zastanawiaj sie i kupuj fotelik z takim mocowaniem - jest duzo bezpieczniejszy niz na same pasy(ja mam dla młodego maxi cossi priori a dla młodej roamer monza oczywiscie z isofixami))

reklama
OOo ja też miałam oglądać uwagę i zapomniałam tylko końcówkę włączyłam!!I co tam ciekawego mówili?? Widziałam na końcu emalliungę(nie wiem jak to się piszę) i chicco-chicco do niczego doczytałam i co jeszcze??

No jak masz poduszkę powietrzną to i tak nie wolno dziecka z przodu montować...A co do fotelików to sie nie wypowiadam bo wiedze mam na ten temat średnia...któreś na pewno można ale niech sie lepiej poinformowane wypowiedzą...

Mnie tez interesuje jak to jest z fotelikiem....jak długo...kiedyś wyznacznikiem był wiek...teraz waga i wzrost chyba...chętnie wyposaże sie w tą wiedze bo ostatnio się z bratem o to kłociliśmy...;-)

Ostatnia edycja:
Jeśli macie poduszkę ale można ją wyłączyć to może z przodu jeździć. Oliwia długo jeździła z przodu bo ja z tyłu z Blanką, odkąd Blanka jeździ już w tym większym foteliku to obie są z tyłu.

Oliwia teraz jeździ w tym największym foteliku od 18-36 kg, gdzie przypięta jest już pasem samochodowym. Zagłówek odchyla się do spania. Fotelik można potem przerobić na samą podstawkę.

coś takiego znalazłam Do kiedy dziecko musi jeździć w foteliku? | wideo - pasieczny, spytaj policjanta, policjant

reklama
Madzia Blanka na początku nam płakała, mama musiała być na widoku i było ok. Ale z czasem polubiła podróże, a odkąd jeździ w tym większym foteliku to już jest super.

Do góry