Kupinosia jak masz opcje isofix w aucie to nie zastanawiaj sie i kupuj fotelik z takim mocowaniem - jest duzo bezpieczniejszy niz na same pasy(ja mam dla młodego maxi cossi priori a dla młodej roamer monza oczywiscie z isofixami))
reklama
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
OOo ja też miałam oglądać uwagę i zapomniałam tylko końcówkę włączyłam!!I co tam ciekawego mówili?? Widziałam na końcu emalliungę(nie wiem jak to się piszę) i chicco-chicco do niczego doczytałam i co jeszcze??
Dzięki dziewczyny. Na allegro właśnie Chicco ma niesamowite branie FOTELIK CHICCO KEY 1 X-PLUS 9-18 kg 4 KOLORY (1008594263) - Aukcje internetowe Allegro Wygląda fajnie i chyba wygodne, ale nie to najważniejsze. Czy Wasze foteliki można mocować na przednim fotelu ? Mi na tym zależy tak na przyszłość i też kupimy ten 9-18 bo Ola drobna. Do jakiego wieku przepisowo dziecko musi siedzieć w foteliku ?
No jak masz poduszkę powietrzną to i tak nie wolno dziecka z przodu montować...A co do fotelików to sie nie wypowiadam bo wiedze mam na ten temat średnia...któreś na pewno można ale niech sie lepiej poinformowane wypowiedzą...
Mnie tez interesuje jak to jest z fotelikiem....jak długo...kiedyś wyznacznikiem był wiek...teraz waga i wzrost chyba...chętnie wyposaże sie w tą wiedze bo ostatnio się z bratem o to kłociliśmy...;-)
Mnie tez interesuje jak to jest z fotelikiem....jak długo...kiedyś wyznacznikiem był wiek...teraz waga i wzrost chyba...chętnie wyposaże sie w tą wiedze bo ostatnio się z bratem o to kłociliśmy...;-)
Kluliczek
Babka z laską
https://www.babyboom.pl/forum/polecam-odradzam-f77/niebezpieczne-foteliki-dobrych-marek-ostrzezenie-39748/#post5341185
Ja bym się bała wozić dziecka na przednim fotelu. Jednak to prawda, ze jak coś Ci wylatuje przed maskę to odruchowo bierzesz to na pasażera, więc w tym wypadku na dziecko. No i własnie trzeba pamiętać by mieć wyłączone poduszki z przodu jak dziecko tam jedzie.
Ja bym się bała wozić dziecka na przednim fotelu. Jednak to prawda, ze jak coś Ci wylatuje przed maskę to odruchowo bierzesz to na pasażera, więc w tym wypadku na dziecko. No i własnie trzeba pamiętać by mieć wyłączone poduszki z przodu jak dziecko tam jedzie.
Ostatnia edycja:
daga23
Entuzjast(k)a
Jeśli macie poduszkę ale można ją wyłączyć to może z przodu jeździć. Oliwia długo jeździła z przodu bo ja z tyłu z Blanką, odkąd Blanka jeździ już w tym większym foteliku to obie są z tyłu.
Oliwia teraz jeździ w tym największym foteliku od 18-36 kg, gdzie przypięta jest już pasem samochodowym. Zagłówek odchyla się do spania. Fotelik można potem przerobić na samą podstawkę.
coś takiego znalazłam Do kiedy dziecko musi jeździć w foteliku? | wideo - pasieczny, spytaj policjanta, policjant
Oliwia teraz jeździ w tym największym foteliku od 18-36 kg, gdzie przypięta jest już pasem samochodowym. Zagłówek odchyla się do spania. Fotelik można potem przerobić na samą podstawkę.
coś takiego znalazłam Do kiedy dziecko musi jeździć w foteliku? | wideo - pasieczny, spytaj policjanta, policjant
Dzięki dziewczyny. Dziś zamówiłam Maxi Cosi Priori do 18 WYPRZ_FOTELIK SAM. MAXI COSI PRIORI +WYS 0+GRATIS! (1010750970) - Aukcje internetowe Allegro
Daga- jak będzie drugi bejbik to tak właśnie planuję, że Ola z przodu a ja z młodszym z tyłu.
Daga- jak będzie drugi bejbik to tak właśnie planuję, że Ola z przodu a ja z młodszym z tyłu.
reklama