reklama
My takie przejściówki jeszcze mamy, natomiast kupiłam Majce już sandałki, niedługo mamy imprezę, więc tak już pod kątem sukienki i lata za jednym zamachem
http://www.astra-krakow.pl/but.php?id=1001 te pierwsze od lewej :-)
http://www.astra-krakow.pl/but.php?id=1001 te pierwsze od lewej :-)
izkab
matka wariatka
Ja kupiłam sandałki z Disneya w Smyku, Karolka jak je zobaczyła to za nic nie chciała ich puścić i jak tylko wyszłyśmy ze sklepu, to musiały wylądować na nóżkach i do końca dnia w nich chodziła - na szczęście było ciepło ;-)
na imieninki Karolka dostanie piaskownicę WIELKA PIASKOWNICA Z PRZYKRYWKĄ KRAB STEP W-wa%%% (1008948329) - Aukcje internetowe Allegro, mam nadzieję że jej się spodoba
na imieninki Karolka dostanie piaskownicę WIELKA PIASKOWNICA Z PRZYKRYWKĄ KRAB STEP W-wa%%% (1008948329) - Aukcje internetowe Allegro, mam nadzieję że jej się spodoba
Izka- super ale i cena niezła. W zeszłym roku podejrzałam u kogoś taką podobną tylko w kształcie motyla. Też mnie sie podobała ale mój teściu na obie działki zrobił już sam, jedna jest drewniana, pod spodem znaczy sie gdzieś tam na dnie jest podobno talerz satelitarny żeby za bardzo piach nie podchodził wilgocią a na drugą działke skombinował plastikową wielką skrzynie i trzeba będzie chyba w ziemi to jakoś zakopać
Sorki ale ja nie polecam takich bucików.. jestem zwolennikiem naturalnych skórzanych wyższych..i z sztywnym zapietkiem tymbardziej dla ledwoczłapiacych dzieciaków... w syntetykach nogi sie pocą i jest gorąco Cenowo podobnie
kiedys któras z was wkleoła filmik z zawistowskim o butach- po zobaczeniu tego co on polecał przestałam go uwazac za autorytet w dziedzinie..- plastki basenowe na lato, i tenisówki.. nic porzadnego
a propos butów.. okropnie sie naszukałam sandałów z piętą dla mojej julki Ecco robi tylko do 26, geox tez.. dopiero z bartka dostałam coprawda nie sa za kostke tak jak memo ale nie na paskach co najwazniejsze...
a... i w Bartku w M1 w czeladzi odmówiono mi mozliwosci nakarmienia Krzysia... musiałam wyjsc ze sklepu i usiasc na ławce na przeciw wejscia.. pierwszy raz mi sie trafiło jak karmie w sumie prawie 4 lata
kiedys któras z was wkleoła filmik z zawistowskim o butach- po zobaczeniu tego co on polecał przestałam go uwazac za autorytet w dziedzinie..- plastki basenowe na lato, i tenisówki.. nic porzadnego
a propos butów.. okropnie sie naszukałam sandałów z piętą dla mojej julki Ecco robi tylko do 26, geox tez.. dopiero z bartka dostałam coprawda nie sa za kostke tak jak memo ale nie na paskach co najwazniejsze...
a... i w Bartku w M1 w czeladzi odmówiono mi mozliwosci nakarmienia Krzysia... musiałam wyjsc ze sklepu i usiasc na ławce na przeciw wejscia.. pierwszy raz mi sie trafiło jak karmie w sumie prawie 4 lata
Ostatnia edycja:
poletka
Fanka BB :)
Jak byłam na szczepieniu to lekarka zwróciła mi uwagę, że buciki córci nie do końca są dobre. Ja zwracałam uwagę na wyprofilowanie i to, że ze skóry. Buciki dla dzieci powinny usztywniać kostkę. Szukam teraz sandałeczek z wysoką piętką- są fajne w ecco ale ta cena! A wy jakie sandałki kupujecie dzieciaczkom???
mamjakty
styczniówka 2009
A dla mnie Zawitkowski jest mistrzem w tej dziedzinie i zdania nie zmienię ;-)
Tyle na ten temat.
Lucy - też zastanawiałam się nad butkami tego typu co te pierwsze, mi takie wpadły w oko:
ECCO SPEEDY MINI różowe sandałki R 20 (1023289173) - Aukcje internetowe Allegro
ale jednak zdecydujemy się na te:
ECCO / SANDAŁKI R.20 / KOLEKCJA 2010 (1024625170) - Aukcje internetowe Allegro
Te ostatnie trampki przypominają - jak dla mnie rewelacyjne
Poletka - z tego, co wiem to właśnie buciki dla dzieci nie powinny usztywniać kostki... Zapiętek powinien być wyższy, żeby dobrze trzymał, ale przy kostce powinien być miękki materiał żeby nie krępował ruchów...
Madzia - a w takich większych sklepach nie ma tam u Was specjalnych pomieszczeń przeznaczonych dla małych dzieci - żeby przewinąć, nakarmić...? Ja właśnie w takich miejscach karmiłam Olę jak musiałam, w sumie po to one są...
Tyle na ten temat.
Lucy - też zastanawiałam się nad butkami tego typu co te pierwsze, mi takie wpadły w oko:
ECCO SPEEDY MINI różowe sandałki R 20 (1023289173) - Aukcje internetowe Allegro
ale jednak zdecydujemy się na te:
ECCO / SANDAŁKI R.20 / KOLEKCJA 2010 (1024625170) - Aukcje internetowe Allegro
Te ostatnie trampki przypominają - jak dla mnie rewelacyjne
Poletka - z tego, co wiem to właśnie buciki dla dzieci nie powinny usztywniać kostki... Zapiętek powinien być wyższy, żeby dobrze trzymał, ale przy kostce powinien być miękki materiał żeby nie krępował ruchów...
Madzia - a w takich większych sklepach nie ma tam u Was specjalnych pomieszczeń przeznaczonych dla małych dzieci - żeby przewinąć, nakarmić...? Ja właśnie w takich miejscach karmiłam Olę jak musiałam, w sumie po to one są...
klaudia011
Fanka BB :)
A dla mnie Zawitkowski jest mistrzem w tej dziedzinie i zdania nie zmienię ;-)
Tyle na ten temat.
i ja mam takie zdanie...
sandałki na razie mam z Bartka...
ale muszę jeszcze jedne kupić...
Lucy mnie się bardzo podobają obydwie pary nike które pokazałaś...
reklama
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Izkab suuuper piaskownica!!!!! my niestety musimy korzystać z osiedlowej`