reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Ja mojej kupiłam sandałki z Barenschuhe w Daichmann są super:) całe ze skórki.
izkab moja dzisiaj dostała piaskownicę..tylko, ze muszelkę i jest zachwycona!!

Izka- super ale i cena niezła. W zeszłym roku podejrzałam u kogoś taką podobną tylko w kształcie motyla. Też mnie sie podobała ale mój teściu na obie działki zrobił już sam, jedna jest drewniana, pod spodem znaczy sie gdzieś tam na dnie jest podobno talerz satelitarny :) żeby za bardzo piach nie podchodził wilgocią a na drugą działke skombinował plastikową wielką skrzynie i trzeba będzie chyba w ziemi to jakoś zakopać

Sorki ale ja nie polecam takich bucików.. jestem zwolennikiem naturalnych skórzanych wyższych..i z sztywnym zapietkiem tymbardziej dla ledwoczłapiacych dzieciaków... w syntetykach nogi sie pocą i jest gorąco Cenowo podobnie

kiedys któras z was wkleoła filmik z zawistowskim o butach- po zobaczeniu tego co on polecał przestałam go uwazac za autorytet w dziedzinie..- plastki basenowe na lato, i tenisówki.. nic porzadnego

a propos butów.. okropnie sie naszukałam sandałów z piętą dla mojej julki Ecco robi tylko do 26, geox tez.. dopiero z bartka dostałam coprawda nie sa za kostke tak jak memo ale nie na paskach co najwazniejsze...

a... i w Bartku w M1 w czeladzi odmówiono mi mozliwosci nakarmienia Krzysia... musiałam wyjsc ze sklepu i usiasc na ławce na przeciw wejscia.. pierwszy raz mi sie trafiło jak karmie w sumie prawie 4 lata

Ostatnia edycja:
Jak byłam na szczepieniu to lekarka zwróciła mi uwagę, że buciki córci nie do końca są dobre. Ja zwracałam uwagę na wyprofilowanie i to, że ze skóry. Buciki dla dzieci powinny usztywniać kostkę. Szukam teraz sandałeczek z wysoką piętką- są fajne w ecco ale ta cena! A wy jakie sandałki kupujecie dzieciaczkom???

A dla mnie Zawitkowski jest mistrzem w tej dziedzinie i zdania nie zmienię ;-)
Tyle na ten temat.

Lucy - też zastanawiałam się nad butkami tego typu co te pierwsze, mi takie wpadły w oko:
ECCO SPEEDY MINI różowe sandałki R 20 (1023289173) - Aukcje internetowe Allegro
ale jednak zdecydujemy się na te:
ECCO / SANDAŁKI R.20 / KOLEKCJA 2010 (1024625170) - Aukcje internetowe Allegro
Te ostatnie trampki przypominają - jak dla mnie rewelacyjne :tak:
Poletka - z tego, co wiem to właśnie buciki dla dzieci nie powinny usztywniać kostki... Zapiętek powinien być wyższy, żeby dobrze trzymał, ale przy kostce powinien być miękki materiał żeby nie krępował ruchów...
Madzia - a w takich większych sklepach nie ma tam u Was specjalnych pomieszczeń przeznaczonych dla małych dzieci - żeby przewinąć, nakarmić...? Ja właśnie w takich miejscach karmiłam Olę jak musiałam, w sumie po to one są... :sorry2:

reklama
Do góry