reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

My też mamy kapciuszki z Befado!! Muszę jeszcze kupić młodej na dniach jakieś butki na wiosnę ale nie wiem jakie żeby się nie spłukać doszczętnie i żeby dobre były!

reklama
Albo chusta na głowę....takie dla chłopców tez są:tak: W tamtym roku mieliśmy taka fajną z przylepcem z tyłu żeby sie lepiej trzymała :-) Bardzo fajne są:tak:

a buciki z Befado w sklepach są głównie domowe....Ale na ich stronie mozna kupić np trampki albo obecnie są fajne nowe sandałki...U nas w Opolu jest w sumie jeden sklep w którym mogę dostać wyjściowe Befado...a tak to bida troszku :-)

Asia my mieliśmy w zeszłym roku bandamkę- super się sprawdzała i dobra też była czapeczka z daszkiem z takiego cienkiego materiału
ostatnio kupiłam Młodemu właśnie czapeczkę z daszkiem...no a na lato mam schowaną z cienkiego materiału z daszkiem i z taką osłonką na karczek z H&M a w bandamkę też się zaopatrzę ;-)

My z befado również mamy kapciuszki po domu..a w jednych Filip chodzi u dziadków przed domem ;-)

A jakie macie te kapciuszki z Befado? Ja mam jedne rozmiar 20 i moja nie bardzo w nich chodzi.. nie wiem moze jeszcze za duże. Tak to smiga w elefantach ale już są na styk, więc coś chyba muszę kupić.. bo w befado chodzi jak klaun jakoś tak dziwnie..

My mamy tego typu buciki, tylko inny wzór:
BEFADO - wygoda i zdrowie naszych stóp
Ola super w nich śmiga - a do tej pory w skarpetkach łaziła, więc naprawdę jest sukces :tak::-) Jak jej kiedyś tam kupiłam te butki to też wydawało mi się, że dziwnie chodzi, może było za wcześnie na buciki, teraz chodzi superowo ;-) No i ja kupiłam rozmiar 20 i jest jeszcze luz, ale taki dopuszczalny :tak:

reklama
Do góry