reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

My też mamy kapciuszki z Befado!! Muszę jeszcze kupić młodej na dniach jakieś butki na wiosnę ale nie wiem jakie żeby się nie spłukać doszczętnie i żeby dobre były!

reklama
Albo chusta na głowę....takie dla chłopców tez są:tak: W tamtym roku mieliśmy taka fajną z przylepcem z tyłu żeby sie lepiej trzymała :-) Bardzo fajne są:tak:

a buciki z Befado w sklepach są głównie domowe....Ale na ich stronie mozna kupić np trampki albo obecnie są fajne nowe sandałki...U nas w Opolu jest w sumie jeden sklep w którym mogę dostać wyjściowe Befado...a tak to bida troszku :-)

Asia my mieliśmy w zeszłym roku bandamkę- super się sprawdzała i dobra też była czapeczka z daszkiem z takiego cienkiego materiału
ostatnio kupiłam Młodemu właśnie czapeczkę z daszkiem...no a na lato mam schowaną z cienkiego materiału z daszkiem i z taką osłonką na karczek z H&M a w bandamkę też się zaopatrzę ;-)

My z befado również mamy kapciuszki po domu..a w jednych Filip chodzi u dziadków przed domem ;-)

A jakie macie te kapciuszki z Befado? Ja mam jedne rozmiar 20 i moja nie bardzo w nich chodzi.. nie wiem moze jeszcze za duże. Tak to smiga w elefantach ale już są na styk, więc coś chyba muszę kupić.. bo w befado chodzi jak klaun jakoś tak dziwnie..

My mamy tego typu buciki, tylko inny wzór:
BEFADO - wygoda i zdrowie naszych stóp
Ola super w nich śmiga - a do tej pory w skarpetkach łaziła, więc naprawdę jest sukces :tak::-) Jak jej kiedyś tam kupiłam te butki to też wydawało mi się, że dziwnie chodzi, może było za wcześnie na buciki, teraz chodzi superowo ;-) No i ja kupiłam rozmiar 20 i jest jeszcze luz, ale taki dopuszczalny :tak:

reklama
Do góry