reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

Kostka nie moze byc sztywna bo kostka nie uczy sie pracowac i pozniej niepotrafi utrzymac nog i kosza sie w kolanach. To chyba najprosciej jak mozna ;)

reklama
Moja Jula nigdy nie miała sandałów na samym pasku.. zreszta ja mam fizia na punkcie nóg chodzacych obok butów:) wczoraj weidziałam dziecko w wieku naszych moze i chodziło totalnie na palcach z tym robia po potem bedzie za póżnoach specjalnie szłam za nim a ona ani razu pietki nie oparła o podłoze... mam nadzieje ze rodzicre

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dawno nie bylam w H&M i ciekawi mnie ile kosztuja bluzeczki z krotkim rekawkiem i letnie komplety takie np bodziak ze spodenkami albo bluzeczka ze spodniczka ? pytam bo tu wydaja mi sie atrakcyjne ceny i nie wiem czy nie kupic ciuszkow do wystawienia na allegro. Tutaj popularna marka dla dzieci od nb do 24 m to Carter's. Ciuszki dobrej jakosci, sliczne, ceny niestety tez ale co tydzien sa nowe znizki od 30% do 70 % a oprocz tego gdy zakupy sa powyzej 50 $ to jeszcze dostaje sie znizke 20 % !

Kupinosia - ja jakiś czas temu kupiłam dwupak koszulek z krótkim rękawkiem za 25 zł i leginsy 3/4 za 10 zł :tak: Do tego kapelusik, ale już nie pamiętam ile kosztował :sorry2: To wszystko właśnie w H&M. A markę Carter's też bardzo lubię, bardzo fajna bawełna jest, mam kilka bodziaków, wcześniej pajace Ola miała - bardzo je lubiłam :tak:

Lucy akurat czapeczek to tu nie maja za wiele, szukalam dla Oli na lato i sa tylko takie z daszkiem. Tutejsze dzieci chodza z gola glowa nawet gdy mocno wieje i jest tylko + 8 stopni. Tylko kaptury niektore nosza. :eek:

Ja mam wlasnie dylemat gdy jest cieplo ale bardzo wieje to dziecko powinno miec uszy zakryte ? :confused:

reklama
w Anglii była temperatura minusowa i 98% dzieci (również niemowląt i noworodków) widziałam bez czapek...
A co do polskiej mentalności dot czapek to pamiętam jak byłam w maju zeszłego roku na hollidayu w Pl i było 25 stopni a słońce prazyło.Natalka w rumperze i chusteczce a babka pchała dzieciaka w bluzie w czapce letniej i przykrytego kocem...
Na mnie teściowa kręciła głową a teraz mi przyznaje racje bo odpukać moja Niunia jeszcze nigdy chora nie była (nie miała nawet temperatury)

Do góry