Ja kupiłam w Ecco eccoshop.pl - Obuwie Kids ECCO Mimic Nocturne/Noc/Bordeaux Gr 7310155809-20 takie Mimic ale z kolekcji 2009 normalnie w sklepie Ecco i zamiast zapłacić 219zł zapłaciłam 139zł. Tylko tyle że kolor z kolekcji 2009 a nie 2010, ale polecam. Takie wyprzedaże to super. Rozmiar 20. Też można wkładke wyjąć i przymierzyć nóżkę.U nas stópka ma 12 cm.
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
Magdalen - bardzo fajne te buciki W weekend mamy jechać do Krakowa, to właśnie wybiorę się do Ecco zobaczyć co na przecenach mają Może jakieś sandałki upoluję
O kredkach też myślałam, tylko właśnie bałam się świecowe jej kupować, żeby ich nie zjadła Poszukam u nas tych ołówkowych, grubszych
O kredkach też myślałam, tylko właśnie bałam się świecowe jej kupować, żeby ich nie zjadła Poszukam u nas tych ołówkowych, grubszych
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Ja mam te bambino grube ołówkowe, ale Mat i tak do buzi bierze i gryzie rysik, przez co ma potem kolorowo w buzi , bo te kredki są miękkie jeśli chodzi o rysik (rozumiecie, co mam na myśli) i pod wpływem śliny brudzą wszystko, buźkę też... ale mam nawet uwiecznione, jak Mati "rysuje" :-)
Załączniki
klaudia011
Fanka BB :)
Pysia!! No pięknie Mati rysuje a Natalcia jaka skupiona- super!!!!!!!
mamjakty
styczniówka 2009
Ślicznie dzieciaczki Ci Pysiu rysują Mati jaki grzeczny, muszę koniecznie spróbować czy Ola dorosła do takiej zabawy :-)
Kredki posiadamy ale takie normalne....troszke obgryzione ale chyba mu nie smakowały bo obecne robi nimi "pisiu pisiu" :-) Fajna zabawa ale trzeba być czujnym :-) Szybko coś sie na ścianie albo na wersalce może znaleźć
My kupiliśmy świetne buciki w CCC...w sumie weszłam tam po buty dla siebie ale jak zobaczyłam zarazkowe butki to stwierdziłam że są super...Idealnie pasuja na jego gruba stópke...mam wycięcia ala sandałki ale sandałkami nie są...Przód szeroki bo Piotrek ma szeroki przód...rozmiar 22 bo 21 to mamy w tej chwili...Nawet do gajerka na maj bedą pasowac :-)
My kupiliśmy świetne buciki w CCC...w sumie weszłam tam po buty dla siebie ale jak zobaczyłam zarazkowe butki to stwierdziłam że są super...Idealnie pasuja na jego gruba stópke...mam wycięcia ala sandałki ale sandałkami nie są...Przód szeroki bo Piotrek ma szeroki przód...rozmiar 22 bo 21 to mamy w tej chwili...Nawet do gajerka na maj bedą pasowac :-)
reklama
daga23
Entuzjast(k)a
pysiu super dzieciaczki rysują, u nas takie same widoczki Blanka tak profesjonalnie trzyma kredę że jest w szoku.
a takie łóżko kupiliśmy dla dziewczynek, pierwsza nocka super
Łóżko piętrowe KACPER PROMOCJA od INTERBEDS ! (953893582) - Aukcje internetowe Allegro
a takie łóżko kupiliśmy dla dziewczynek, pierwsza nocka super
Łóżko piętrowe KACPER PROMOCJA od INTERBEDS ! (953893582) - Aukcje internetowe Allegro