reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Kupinosia - w końcu zostawiłam te butki, myślę, że jak się wiosna rozkręci to będą prawie dobre, a jesienią już bardzo dobre :tak:Póki co i tak chodzi w zimowych, a ma jeszcze te z gufo, teraz szukam takich sandałków ale z zabudowanymi palcami :tak:
Fajnie, że jesteś zadowolona z tych bucików :tak:
Pysiu - ja nie pomogę, bo się kompletnie nie znam :no: A Mati ma długaśną stópkę :tak::-D

reklama
Pysia ja kupiłam Filipowi z nike butki ale w sklepie...i te nika mają o tyle fajnie że jest wyjmowana wkładka i można spokojnie zmierzyć dziecku do stópki...z adidasa wkładki były nie wyciągane-przynajmniej u nas....
co do rozmiaru to ja nie pomogę...wzięłam po prostu troszkę większe...my rozmiar 21

Ostatnia edycja:
pysia butki lepiej zmierzyć osobiście, pamiętam jak Oliwii kupowaliśmy pierwszy raz adidaski reeboka i wkłada się wyciągała ale numer potrzebowała mniejszy niż w innych butkach.

Co do butków to ja pomogę... mojej ostatnio kupiłam Nike i w rozmiarze 22!! Mierzyłam jej stópkę ma 12,3 cm a te Nike w rozmiarze 22 mają 13 cm. Jest po prostu inna rozmiarówka. Kupiłam większe, bo będą na lato i na dłuzej, zresztą należy kupić większe buciki. Małej mierzyłam i ma luz na palec jak włoże z tyłu więc ok. Z Gufo kupiłam trzewiki mają też 13 cm wkładka a rozmiar 21. Każda firma inaczej..

Pysia - dzięki

Kupiłam dziś pierwsze kredki dla córci ! świecowe, takie grube, bo długopisami to zwykle dziury robi w kartce :-)

reklama
Właśnie miałam sie Was pytać czy doradzicie jakieś kredki, ale byłam wczoraj w mieście i od razu kupiłam na wypróbowanie. Melody Olka też wszystko bada buzią ale o dziwo kredek niet. Dałam jej tak na 10-15 minut. Zdążyła złamać jedną :-) .Schowałam je na podróż. Te moje nazywają sie Bolek i Lolek, atest jest, nietoksyczne, fajnie rysują, tak miękko. Madziu te Bambino kupie następnym razem :tak:

Do góry