reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Kredek Ola nie gryzie tylko liże i rysując lubi zahaczać o parkiet :dry:

Kupiłam tego teletubisia z telewizorkiem Teletubis z telewizorkiem zolty 38 cm (963134882) - Aukcje internetowe Allegro i od tego sprzedawcy śliczną piżamkę peppa za 15 zł , przyszłosciowa bo rozmiar 98 :-D na 2-3 latka Pizama * Peppa* (963119412) - Aukcje internetowe Allegro
Magdalen- ładne buciki, dobra cena jak an Ecco
Daga- łóżeczko fajne, może kiedyś będziemy musieli o takim pomyśleć :-) a ile ono ma na szerokość ? , chodzi mi o materacyk

Załączniki

• DSC02490..jpg
    DSC02490..jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC02495..jpg
    DSC02495..jpg
    48,2 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
Daga, śliczne łóżeczko :tak::-D, my też o tym myśleliśmy, ale nasi, póki co, nie chcą spać z łóżeczku, przez co często lądują w naszym łóżku, a Natasia ma takie, co się potem na tapczanik przekształca.

A dziś doszła kurtka dla Natalki, za 34zł:-), tanio jak barszcz za nówkę :tak::-p, a bardzo ładna. I do tego czapeczka z Barbie. Do kościoła i "lepsze" wyjścia Nata będzie miała płaszczyk i robiona przez moją ciocię kapelusik (nie wiem, czy już foto wklejałam, jakbym się powtarzała, to sorki :dry::-:)zawstydzona/y:)
A Mat ma z c&a (za 100zł :szok:), teraz żałuję, bo jakbym poczekała, to bym kupiła razem 2, dla niego też :tak:.

Załączniki

• PICT0029a..jpg
    PICT0029a..jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 42
Pysia - to Ci powiem że ta kurteczka Natalki moim zdaniem to nawet fajniejsza niż brata :-)

Princess- nie chce mnie sie załadować stronka z ebay , a dresik fajny i tak jak napisałaś jest praktyczny. Miałam podobny ale Ola już wyrosła. Baardzo go lubiłam. :tak:

Załączniki

• IMG_5858..jpg
    IMG_5858..jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 36
  • nike1..jpg
    nike1..jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 29
Zakupy śliczne!! My wczoraj byliśmy w Ecco fakt są butki za 139 zł ale zostały tylko niektóre rozmiary wiec nie kupilismy!

Oj dzieczyny ale szalejecie!!!!:tak:piękne zakupy!!!
Ja poluję na jakąś kurteczkę wiosenną ale nie taką wiatrówkę tylko trochę cieplejszą i nic ciekawego nie mogę wykukać!!:dry:

reklama
Do góry