reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Perla- fajny szlafroczek ! ja dostałam jakiś ale jakoś u nas bardziej sie sprawdza duży ręcznik kąpielowy a potem szybko w piżamkę
Mamjakty- ja Ci nie doradzę, Madzia nas ostrzegała przed kupnem bucików na allegro. Sama osobiście kupiłam trzewiki Bartka nr 19 , wkładka 12,5 cm i czekam na nie. Troche zaryzykowałam bo używane ale kobitka twierdzi że dziecko jeszcze nie chodziło, miało dużo bucików a te były założone tylko z 5 razy do wózka. Potem żałowałam bo ktoś inny je miał tylko tańsze i w ładniejszych kolorach, też tylko do wózka
BARTEK WIOSNA TRZEWIKI SKÓRZANE DLA NIUNI ROZ.19 (942622601) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Dziewczyny, w BIEDRONCE dostałam dresik z welurku (bluza z kapturkiem na zamek + spodnie). Kupiłam dla Leny fioletowy roz. 18 m-cy. Jest jesze troche przy duży ale są sciągacze na końcach rękawów i nogawek. Są też szare i ładna butelkowa zieleń dla chłopców - cena 29,90 - a naprawdę faje wygląda. Może ktoś będzie zainteresowany - bo pewnie są dostępne we wszystkich biedronkach.

Izkab, buciki mi się bardzo podobają ;-). Też musze o czym pomyśleć na wiosnę. Ale tutaj wiem że wydam dużo wiecej niż tak okazja jak ten dresik ;-)

Ja również dostałam dresik z biedronki 86 rozmiar jest super!! Wygląda jak firmowy!! Na moją też jeszcze duży ale na wiosne lato w sam raz!!
W H&M wczoraj kupiliśmy jej kurteczkę, jest teraz promocja i kurtki minus 20 zł więc warto było.
Do tego jeansy z Hello Kitty i już letni kapelusik również z kitty - moja je uwielbia!!
Madziu dziękuję za polecenie Fashion House bo kupiliśmy jej butki z Nike za całe 60 zł:)

My też dziś byłyśmy w Biedronce. Ola wybrała sobie ten fioletowy dresik.:-) To było do przewidzenia bo do tego koloru ma słabość. Ja lubię dresiki Ladybird. Ładne i dobra jakość.
Mamjakty- i co postanowiłaś z tymi butkami ? jak masz możliwość oddać to może faktycznie odeślij. Przyjechały te moje i jestem zadowolona.

Ja dresiku nie kupiłam, bo mam akurat na najbliższe miesiące 2, bo Mat dostał na roczek też większe, a dla Natalki te dresy były za małe - a fakt, ładne bardzo były:tak:.

A ciuszki lubię najbardziej dla Mata kupować w C&A - mam taką osobę na allegro i od niej biorę, moim zdaniem bomba :tak::-D

reklama
A, mi się przypomniało. Jakby któraś z Was kupowała na allegro buty Nike, albo adidasy firmowe jakieś fajne, podacie linka :-), bo poszukuję, ale jakoś szczęścia nie mam :no::szok::-(

I jeszcze pytanko - Mat ma stópkę długą na ok. 14cm (już podaję taką jakby długość zawyżoną, że od razu w but nóżka wchodzi), no i kupiłam mu na wiosnę buty i ma nr 22, a w tej rozmiarówce firmowych butów sportowych wychodzi, że ma nr 24 lub 25 :szok::baffled::confused: Jak to jest?? Kupowałyście takie buty, macie o tym pojęcie, bo ja zielona jestem w te klocki... :baffled::sorry2:

Do góry