reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

ciekawe gdzie jest fotka, która wkleiłam ???
944837557..jpg
w końcu się udało.
To taka gruba misiowa bluza, Lenie jest bardzo wygodnie w niej biegać - i ja jestem zadowolona za całe 19 zł ;-)

reklama
anik śliczna chusta. ja swoją użyłam raz ;-) , mam nadziejś że się jeszcze kiedyś przyda.

Kupinosia guziczki są w małe kwiatuszki - nie nadają elegacji ;-), ale szybko się zakłada i zdejmuje i nic nie gryzie w szyję - tak jak poprzednio zamek, pomimo iż był osłoniety ;-)

Anik - miłego noszenia :)))

My nadal z moją styczniową córą nosimy się codziennie (właśnie wczoraj kupiłam kolejną chustę, tym razem z domieszką jedwabiu ;)) - i życzę Ci, żeby Wam nosiło się równie dobrze :))
A czemu zdecydowałaś się akurat na Babylonię?

Anik - miłego noszenia :)))

My nadal z moją styczniową córą nosimy się codziennie (właśnie wczoraj kupiłam kolejną chustę, tym razem z domieszką jedwabiu ;)) - i życzę Ci, żeby Wam nosiło się równie dobrze :))
A czemu zdecydowałaś się akurat na Babylonię?

Leika mam babylonia chustę kółkową i przechodziłam z Karolką w niej prawie cały rok więc materiał wydaje mi się fajowy i od pierwszego uzycia był milusi a poza tym te kolorki, paseczki achhhhhh jakie one piękne hihihihihi :D no widzisz taka głupia jestem hihi

My wczoraj byliśmy na mega zakupach dla Leny:
kupiliśmy między innymi 3 pary butów:
1) Bartek - nowość z wkładka antygrzybiczna - na dwa rzepy - sa ze skórki, za kostke i bardzo miękkie (ok. 140 zł)
2) Z Elefanten - sandałki czerwone w dziurki ze skórki - 99 zł
3) ze SMYK - seria Disney - ok. 89 zł - odkryte paluszki - sandałki na dwa rzeby do chodzenia po domu
Najbardziej - jestem zadowolona z tych z bartek - jak widze jak Lena w nich biega.
a poza tym: dużo bluzek, leginsów, spodni - głownie w H&M

dziś jestem wymęczona zakupami, ale dzięi sprzedaży Leny ubrań na allegro mieliśmy pieniażki na zakupów nowych.

My mamy tylko z Ecco i Gufo, ale śmigamy w Ecco i jestem bardzo zadowolona z nich, mamy wiązane :tak:
Kuleczko - my Ole też okupiliśmy w H&M :tak: Bardzo fajne dwupaki koszulek były i leginsy 3/4 ;-):-D

Ja mam z elefanten właśnie też czerwone sandałki są super. Mała już 3 miesiąc w nich chodzi po domku.
Na wiosnę mamy z Gufo CCC wiązane trzewiki i adidaski z Nike.
Ubranka kupuję również głównie w H&M, reserved i allegro. Dzisiaj małej kupiłam rajstopki ze spódniczką i do tego geterki ocieplacze. Czekam na przesyłkę:)
A po Laurze nie sprzedaję, bo przydadzą się dla 2 dzidzi za jakiś czas;) a i moja siostra bierze w czerwcu ślub, więc dzidzia też na pewno niedługo się pojawi.
Kuleczko a jakie macie konkretnie Bartki?? Ja małej chciałam kupić z Ecco ale niestety ani jeden rozmiar nie pasował.. albo za małe albo dużo za duże..
mamjakty czyli już są te koszulki w H&M to super, bo ostatnio nie było a na allegro tylko widziałam.
Jutro wysyłam męża do sklepu, niech pokupuje małej. W H&M są też bardzo fajne kapelusiki wiązane na lato, ja kupiłam małej z Hello Kitty jest boski za 14.90 niedrogi.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry