reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
ja dostałam spacerówkę od koleżanki...ale ona ma juz 5 lat i nie podoba mi sie....bije sie z myślami bo po co wydawać kolejną kase..ale tyle ładnych spaceroweczerk ze kusi oj kusi...dziweczyny które mają juz dzieciaczki do jakiego wieku sie spacerówka tak naprawde przydaje? jakie macie doświadczenia w tej kwesti?

moja Jula miała niecałe 7 miesiecy jak kupilismy laskę z graco bo inna do tico nie wchodziła-dobrze ze teraz nie mam takiego problemu-siedziała juz samodzielnie bardzo stabilnie..

Załączniki

• HPIM1216.jpg
    HPIM1216.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 26
A my musieliśmy kupić wózek bliźniaczy, bo nie dawałam rady ganiać za Natasią, z Matim w wózku,m więc ciągle musiałam z kimś na spacery chodzić. A teraz sprawa załatwiona :tak::-D:rofl2:.
Wózek jest używany, od koleżanki z pracy, firmy graco, tylko czerwono - granatowy.

ja miałam taki fotelik z chico od 0 -15 kg stacjonarny w samochodzie jezdziła w nim chyba do 2,5 ... ale kupilismy go jak miała ok 7 miesiecy wczesniej w gondolce... dziecko musi siedziec samodzielnie do nastepnego fotelika.. mysle ze na jesien juz bedzie trzeba nowy...
2mwffko.jpg

avacw.jpg

Adiva dzięki:zawstydzona/y:
ja poszalałam i znowu kase w tesco zostawiłam.. fajne spodenki dzieciakom kupiłam, bodziaki i bluzeczki troche tez w auchanie wydałam... a pokechałam tylko po prezent bo Julia idzie na urodzinki do kolezankiz przedszkola...
mikrolaleczka polly (takie na topie u kolezanki) z jakas sukienka,torebka 35 zł.. paranoja dosłownie

reklama
Do góry