Ja mam 2 body tej firmy i sa na dole krzywo zszyte. Nie wiem czy to przypadek, ale sie zniechecilamDziewczęta - czy któraś z Was ma ubranka firmy Mariquita ?
znalazłam taki sklep Mariquita - ubranka dla dzieci i niemowląt - Kolorowe Marzenia z ubrankami tej firmy i chciałam Was zapytać czy są dobrej jakosci, podoba się Wam wykonanie, trafiona jest rozmiarówka itp.
reklama
aga_q
TRZYNASTEGO :)
o Celinko - dzięki.
chyba jednak poszukam sklepu i na żywo sprawdzę jak to wygląda
chyba jednak poszukam sklepu i na żywo sprawdzę jak to wygląda
A ja po chrzcinach zaszalałam i zamówiłam nowy wózeczek dla mojej niunci!!:-)
Mam nadzieje ze bedzie sie dobrze sprawdzal bo u mnie tereny ciezkie i poprzedni nie dal rady!!Musialam jezdzic pozyczonym!!
Spacerówka X LANDER X3 + ORYGINALNA FOLIA!!! W-wa (610900803) - Aukcje internetowe Allegro
a tak wogóle to wziełam niebieski chyba jesli chodzi o wózki to nie ma specjalnego podzialu na dziewzynki i chlopcow??
Mam nadzieje ze bedzie sie dobrze sprawdzal bo u mnie tereny ciezkie i poprzedni nie dal rady!!Musialam jezdzic pozyczonym!!
Spacerówka X LANDER X3 + ORYGINALNA FOLIA!!! W-wa (610900803) - Aukcje internetowe Allegro
a tak wogóle to wziełam niebieski chyba jesli chodzi o wózki to nie ma specjalnego podzialu na dziewzynki i chlopcow??
aga_q
TRZYNASTEGO :)
a tak wogole to zastanwiam sie czy dokupic jeszcze gondole bo Mała w sumie krótka jest także troche by jeszcze pojezdzila. No i plus gondoli taki ze lezy przodem do mnie!!
mamakama - kurcze, nie zrozumiałam.
to teraz w czym Mała jeździ ?
nie mieliście wcale gondoli, czy jak ?
EmilkaT
styczeń 2009...
ja nie uzylam glebokiego wozka ani razu...jak bylo zimno to jezdzilismy do miasta mala w foteliku
a teraz jezdzimy w spacerowce, mamy taka z przekladana raczka wiec mam mloda jesli chce przodem do siebie, a spacerowka rozklada sie calkiem na lezaco wiec sobie lezy jakw gondoli
a teraz jezdzimy w spacerowce, mamy taka z przekladana raczka wiec mam mloda jesli chce przodem do siebie, a spacerowka rozklada sie calkiem na lezaco wiec sobie lezy jakw gondoli
perla2212
Fanka BB :)
u Nas identycznie! najpierw fotelik, a teraz spacerowka na plasko... no chyba, ze mlody ma duza potrzebe porozgladania sie wtedy ustawiamy oparcie w spacerowce do pozycji pollezacej jak w lezaczkuja nie uzylam glebokiego wozka ani razu...jak bylo zimno to jezdzilismy do miasta mala w foteliku
mamakama - kurcze, nie zrozumiałam.
to teraz w czym Mała jeździ ?
nie mieliście wcale gondoli, czy jak ?
No bo sprawa wyglada tak ze do tej pory jezdzilysmy pozyczonym wozkiem od kuzynki bo ten co przywiozlam z Anglii nie sprawdzil sie u mnie na spacerkach!!A teraz kupilam swoj pisalam we wczesniejszym poscie i zastanawialam sie czy dokupicic gondole ale juz zamowilam to po sprawie!!Byla dzisiaj u kumpeli ktora ma x-landera i zmierzylam ile miejsca ma Mała w gondoli i mysle ze jeszcze dobre 3 miesiace pojezdzi takze zamowilam!!
reklama
Perla i Emilka to wy na spacery nie choidziłyscie zimą?? Ja wychodziłam od kiedy Krzys skonczył tydzień...tj od 14 stycznia... Fotelik tylko na zakupy albo do lekarza ..lub inne wyjscie i dzieki Bogu przyczepiony do podwozia bo ja len jestem i do garazu mam daleko a i po przychodni mi sie dzwigac nie chce... co do gondoli to ja raczej 3 miesięcy nie dam razy..mały ma juz 68 cm..