reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
a tak wogole to zastanwiam sie czy dokupic jeszcze gondole bo Mała w sumie krótka jest także troche by jeszcze pojezdzila. No i plus gondoli taki ze lezy przodem do mnie!!

ja nie uzylam glebokiego wozka ani razu...jak bylo zimno to jezdzilismy do miasta mala w foteliku
a teraz jezdzimy w spacerowce, mamy taka z przekladana raczka wiec mam mloda jesli chce przodem do siebie, a spacerowka rozklada sie calkiem na lezaco wiec sobie lezy jakw gondoli

ja nie uzylam glebokiego wozka ani razu...jak bylo zimno to jezdzilismy do miasta mala w foteliku
a teraz jezdzimy w spacerowce, mamy taka z przekladana raczka wiec mam mloda jesli chce przodem do siebie, a spacerowka rozklada sie calkiem na lezaco wiec sobie lezy jakw gondoli
u Nas identycznie! najpierw fotelik, a teraz spacerowka na plasko... no chyba, ze mlody ma duza potrzebe porozgladania sie wtedy ustawiamy oparcie w spacerowce do pozycji pollezacej jak w lezaczku ;)

mamakama - kurcze, nie zrozumiałam.
to teraz w czym Mała jeździ ?
nie mieliście wcale gondoli, czy jak ?

No bo sprawa wyglada tak ze do tej pory jezdzilysmy pozyczonym wozkiem od kuzynki bo ten co przywiozlam z Anglii nie sprawdzil sie u mnie na spacerkach!!A teraz kupilam swoj pisalam we wczesniejszym poscie i zastanawialam sie czy dokupicic gondole ale juz zamowilam to po sprawie!!Byla dzisiaj u kumpeli ktora ma x-landera i zmierzylam ile miejsca ma Mała w gondoli i mysle ze jeszcze dobre 3 miesiace pojezdzi takze zamowilam!!

reklama
Perla i Emilka to wy na spacery nie choidziłyscie zimą?? Ja wychodziłam od kiedy Krzys skonczył tydzień...tj od 14 stycznia... Fotelik tylko na zakupy albo do lekarza ..lub inne wyjscie i dzieki Bogu przyczepiony do podwozia bo ja len jestem i do garazu mam daleko a i po przychodni mi sie dzwigac nie chce... co do gondoli to ja raczej 3 miesięcy nie dam razy..mały ma juz 68 cm..

Do góry