reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Oliwia miała 7 miesięcy jak przenieśliśmy się do spacerówki rozkładanej na płasko i jeździła w niej do 2 lat jak jeszcze w ciąży byłam z Blanką a gdzieś dalej szłyśmy to wkładałam ją do spacerówki.

do fotelika przenieśliśmy ją jak miała 6 miesięcy.

jejku, ja już schiza dostaję - szukam spacerowki, zastanawiałam sie nad x-landerem, ale sama juz nie wiem :baffled: chciałabym żeby mozna było siedzisko przekładać przodem i tyłem - chociaż bez tego możnaby się było obejść, ale żeby miała w miarę głębokie siedzisko, fajnie by było gdyby rozkładało się do pozycji leżącej, żeby podnóżek był regulowany, żeby kółka były cztery, dwa tylnie więsze, przednie mniejsze, skrętne z możliwością zablokowania i żeby były bliżej siebie osadzone - żeby wózek nadawał się na zimę, czyli żeby buda była w miarę dobrze zabudowana, no ale żeby nie był masywny :happy:
jejku tyle już opini przeczytałam, że mam jeden więłki mętlik w głowie :-( jeszcze mam trochę czasu, ale fajnie byłoby miec już ten zakup z głowy :sorry:
no i nad foltelikiem tez zaczynam się rozglądać, ale tutaj chyba mam mniejszy dylemat - nastawiona jestem na maxi-cosi.

Zobacz może peg perego pliko switch świetna spacerówka i na lata starczy! ja taką kupuję dla swojej Laury jak skończy rok:tak:
Koleżanka ma i nie do zdarcia!!:-):-) w zime śnieg sie sprawdza!
niby małe kólka ale naprawde jest super. ZObacz opinie

Kasia a co z mutsy??? tyle kasiory i na rok tylko?? Co do małych kólek to nie wierze ze zima sie spisuja bo sama to przerabiałamz Julka... masakra normalnie po 10 min człowiek mokry jak szczur..:angry:

ja z x-landera jestem zadowolona..jest masywny ale naprawdę wygodnie sie nim jeździ...w zimie jeździliśmy bez problemu teraz również...przednie kola sa z obrotowe z mozliwoscia blokady,. niestety raczka nie przekladana i podnozek bez regulacji. ja jeszcze co prawda spacerowki nie wyprobowalam, ale znajoma bardzo jest zadowolona...ja narazie jezdzilam gondola i fotelikiem i jest ok :-D

a poza tym zaszalalam dzisiaj i kupilam prostownice...ehh nawet wole nie wspominac ile kasy wydałam...hehe

Mutsy zostaje:tak: i sprawdza się w 100%:tak: tylko za rok wybieramy sę nad morze wiec na pewno kupimy jakas parasolkę!
Ten peg perego jest naprawde fajny, koleżanka używa go od lipca najpierw z gondolką a teraz spacerówka :tak::tak:i spokojnie jezdziła ze mną jak był snieg;-)

reklama
my śmigamy peg perego jeszcze w gondoli na lato pewnie już w spacerówce. Wózek jest świetny, zwrotny, lekki. W zimie też się sprawdził. W spacerówce buda jest fajna bo można ją zaciągnąć aż po sam pałąk i nic dziecku nie wieje. Na nóżki jest okrycie.

Znajoma już ponad 2 lata śmiaga w tej spacerówce i jest nie do zdarcia.

A jeśli siedzisko spacerówki ma być tyłem i przodem to peg perego też ma taki model i co ważne siedziska są szerokie. to jest ten model AKORD

Do góry