reklama
aniula244_24
Fanka BB :)
Mój jak usłyszał wczoraj , że znowu jakiś przelew bo siedziałam na allegro , to zaczął stękać ,że z szaf mi się wysypuje. On nigdy nic nie potrzebuje, ale on się nie musi głowić w co dzieci ubrać , bo zawsze mu szykuje ciuszki. Kiedyś go słuchałam , teraz nauczona doświadczeniem, robię zakupy kiedy jest okazja , bo potem jak potrzebuję to muszę kupić drożej . Na necie też kupiłam wózek , staniki dla karmiącej, laktator, sukienkę na chrzest i trochę używanych ciuszków.
BlackWizard
Fanka BB :)
Kluliczku kombinezon prześliczny! Gdzie do kupiłaś? ;-)
Adiva - Twój synuś jak laleczka wygląda :-)
Kurcze ja nie znam tak pulchnych laleczek

Ale sie porobiło..teraz sie dopiero wydało jakie my uzależnione jesteśmy :-) Ja podobnie jak Kluliczek zaszalałam w ostatnim miesiącu...Ale nie bede pisać o tym wszystkim bo sie sama załamie...wypieram to ze świadomości ;-)
A Wasze dzieci są naprawdę śliczne :-)

Co do ciuszków na chrzciny to na pewno kupię podobny komplecik jak Rondzia...tyle tylko że ja dalej nie wiem jaki rozmiar...Chrzciny są za miesiąc a Młody rośnie skokowo...A raczej szkoda żeby ciuszki za ponad 100 zł okazały sie za małe

reszte ekwipunku kupują u nas chrzestni...:-)
kasia@kruszyna
Zadomowiona(y)
super kombinezon kluliczku.
a ten komplet na chrzciny też boski. chyba też zamówię, mam nadzieję że dojdzie na 1. dzień świąt.
ja rzadko kupuję przez internet a to tylko dlatego, że za każdym razem jak jadę do marketu to nie mogę się oprzeć żeby wejść do jakiegoś sklepu i nie kupić czegoś małemu, a gdybym jeszcze robiła zakupy internetowe to czekałby mnie bankrut
zresztą mój mąż, jest troszkę inny, bo można powiedzieć że jak baba
pod względem zakupów dla małego. ostatnio dostał podwyżkę i postanowił kupić małemu komplecik za 100! ostatnio jak byliśmy w BabyMax to też już go ciągnęło ale jakoś udało mi się go przekonać że na razie Misiu tego nie potrzebuje.
a ten komplet na chrzciny też boski. chyba też zamówię, mam nadzieję że dojdzie na 1. dzień świąt.
ja rzadko kupuję przez internet a to tylko dlatego, że za każdym razem jak jadę do marketu to nie mogę się oprzeć żeby wejść do jakiegoś sklepu i nie kupić czegoś małemu, a gdybym jeszcze robiła zakupy internetowe to czekałby mnie bankrut

Ostatnia edycja:
Hmm to skoro mi mały w 68 wchodzi to powinnam mu 74 zamówić??? Jak to teraz zrobić żeby dobrze było...
Swoją drogą czy ktoś zauważył że w wiekszości ciuszków miedzy 68 a 74 jest tylko 1 cm góra 2 różnicy???
Chyba najłatwiej bedzie jak Młodego miarką pomęcze...i skupie sie na wymiarach podanych w aukcji a nie na rozmiarówce ogólnej....
Swoją drogą czy ktoś zauważył że w wiekszości ciuszków miedzy 68 a 74 jest tylko 1 cm góra 2 różnicy???
Chyba najłatwiej bedzie jak Młodego miarką pomęcze...i skupie sie na wymiarach podanych w aukcji a nie na rozmiarówce ogólnej....
reklama