reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

ja tez sie motam z rozmiarem..pajace spiochy juz 68, a spodnie czy bluzy 62 . poczekam na ostatnia chwile z zamowieniem..

reklama
Ja własnie wrocilam ze sklepu i kupiłam małej komplet na chrzest buciki, spodenki i sukieneczka welurkowe, czapeczka to na 62 a pelerynke polarkową wzielam na 68:tak:
Kluliczku super spacerowka!!

Maly usnal mi na rekach, wiec wklejam:
kombinezon wiosenny zamowiony przez allegro( juz gdzies o nim pisalam)
3 sztuki kolorowych body
3 sztuki pajacow+ 3 sztuki body bez rekawkow do kompletu
Rampers z tygryskiem+ czapeczka z daszkiem do kompletu (kupilam wiekszy rozmiar, zeby byl dobry na lato, bo znajacv zycie jakbym latem poszla do sklepu, to juz by go nie bylo, a bardzo mi sie spodobal).

Załączniki

• kombinezon wiosenny.jpg
    kombinezon wiosenny.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 36
  • body kolorowe.jpg
    body kolorowe.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 41
  • pajace i body.jpg
    pajace i body.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 36
  • rampers.jpg
    rampers.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 38
dziewczyny super zakupy, az zachciało mi się coś kupić :-)
KasiaJ82 - własnie myślę o podobnym kompleciku, tylko nie wiem czy samo polarkowe okrycie wystarczy :confused: nawet jakby było w miarę ciepło (chociaż patrząc przez okno mam co raz większe wątpliwości, chrzest 12) to i tak w kościele jest zimno :baffled:

my ten plus mamy że chrzcza nam młodego po mszy wiec na mszy spokojnie może być w wózku przykryty kocykiem..i mysle ze nie zmarznie...

ja też ostatio poszalałam i kupiłam o to te "dorosłe" kompleciki tylko jakość zdjeć trochę nie bardzo...roz. trochę większy co by był jak sie cieplutko zrobi!

Załączniki

• P1040007.jpg
    P1040007.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 33
  • P1040008.jpg
    P1040008.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 36
  • P1040006.jpg
    P1040006.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 31
  • P1040009.jpg
    P1040009.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 32
Dziewczyny super te Wasze ubranka:tak::-D
Ja chrzciny mam na początku lipca to jeszcze trochę czasu zostanie. Ubranko mam juz upatrzone
Sklep

Ja również ostatnio szaleje po sklepach poszukując kolejnych ubranek dla mojego szkrabika:-D
Trochę już ich zakupiłam, ale jeszcze sporo zostaje do kupienia. Sadze, że okres 3-6 miesięcy będzie dłuższy niż dotychczasowe i trzeba się będzie zaopatrzyć porządnie

Klaudia ale mega kompleciki....świetnie to wygląda...ciekawe jak na dzieciaczku ;-) ?

A ja bym coś małemu chętnie kupiła ale a) chwilowo ma wszystko b) boje sie co z rozmiarem - on tak cholernie szybko rośnie...
No to może dla odmiany sama sobie cos kupie..np na chrzciny :-D

Ooooo przenieśli nas :-)

reklama
Do góry