reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

ja tez sie motam z rozmiarem..pajace spiochy juz 68, a spodnie czy bluzy 62 . poczekam na ostatnia chwile z zamowieniem..

reklama
Ja własnie wrocilam ze sklepu i kupiłam małej komplet na chrzest buciki, spodenki i sukieneczka welurkowe, czapeczka to na 62 a pelerynke polarkową wzielam na 68:tak:
Kluliczku super spacerowka!!

Maly usnal mi na rekach, wiec wklejam:
kombinezon wiosenny zamowiony przez allegro( juz gdzies o nim pisalam)
3 sztuki kolorowych body
3 sztuki pajacow+ 3 sztuki body bez rekawkow do kompletu
Rampers z tygryskiem+ czapeczka z daszkiem do kompletu (kupilam wiekszy rozmiar, zeby byl dobry na lato, bo znajacv zycie jakbym latem poszla do sklepu, to juz by go nie bylo, a bardzo mi sie spodobal).

Załączniki

• kombinezon wiosenny.jpg
    kombinezon wiosenny.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 33
  • body kolorowe.jpg
    body kolorowe.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 34
  • pajace i body.jpg
    pajace i body.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 33
  • rampers.jpg
    rampers.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 33
dziewczyny super zakupy, az zachciało mi się coś kupić :-)
KasiaJ82 - własnie myślę o podobnym kompleciku, tylko nie wiem czy samo polarkowe okrycie wystarczy :confused: nawet jakby było w miarę ciepło (chociaż patrząc przez okno mam co raz większe wątpliwości, chrzest 12) to i tak w kościele jest zimno :baffled:

my ten plus mamy że chrzcza nam młodego po mszy wiec na mszy spokojnie może być w wózku przykryty kocykiem..i mysle ze nie zmarznie...

ja też ostatio poszalałam i kupiłam o to te "dorosłe" kompleciki tylko jakość zdjeć trochę nie bardzo...roz. trochę większy co by był jak sie cieplutko zrobi!

Załączniki

• P1040007.jpg
    P1040007.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 24
  • P1040008.jpg
    P1040008.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 27
  • P1040006.jpg
    P1040006.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 23
  • P1040009.jpg
    P1040009.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 24
Dziewczyny super te Wasze ubranka:tak::-D
Ja chrzciny mam na początku lipca to jeszcze trochę czasu zostanie. Ubranko mam juz upatrzone
Sklep

Ja również ostatnio szaleje po sklepach poszukując kolejnych ubranek dla mojego szkrabika:-D
Trochę już ich zakupiłam, ale jeszcze sporo zostaje do kupienia. Sadze, że okres 3-6 miesięcy będzie dłuższy niż dotychczasowe i trzeba się będzie zaopatrzyć porządnie

Klaudia ale mega kompleciki....świetnie to wygląda...ciekawe jak na dzieciaczku ;-) ?

A ja bym coś małemu chętnie kupiła ale a) chwilowo ma wszystko b) boje sie co z rozmiarem - on tak cholernie szybko rośnie...
No to może dla odmiany sama sobie cos kupie..np na chrzciny :-D

Ooooo przenieśli nas :-)

reklama
Do góry