reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Klaudia super ciuszki!!
mamjakty jeszcze pod ubranko body i rajstopki i okrycie polarkowe taką pelerynke grubszą kupiłam wiec mysle ze wystarczy, a tez mam 12 kwietnia chrzciny! Jak bedzie mega zimno to przykryje kocykiem i tyle. Ja do Kościoła zabieram fotelik na stelazu wózka i mała sobie będzie leżała a potem ją na ręcę wezme!

dzięki dziewczyny miło że wam się podobaja moje zakupy!
wole nie wspominac ile kosztowały heheh :-D:-D
ale warto było! :-)

musze jeszcze kupic jakas przytulanke Filipowi, bo jak usypia to tuli sie do mojej ręki, a nie chce go uczyc do piluszki....myslałam o takim przytulaczku z drewex-u

Ostatnia edycja:
Gajer na chrzciny pierwsza klasa. Czapka jest najlepsza! Jestem super zadowolona. Mama nadzieje ze przez miesiac rozmiaru nie przeskoczy bo teraz jest luzny i troszke za duzy

Zdjecie slabe ale w calej okazalosci zobaczycie po chrzcinach

dsc00055l.jpg

Ostatnia edycja:
Rondzia super ten garniturek!taki szelmowski;-);-);-)

A ja znalazłam mojej Natalci "kreację" ale wciąż się waham...nic jakoś specjalnie nie wpadło mi w oko...do 3 maja jeszcze trochę czasu;-)

Załączniki

• min_002.jpg
    min_002.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry